Hasret5506 Merhabalar 8 gün önce kürtaj oldum sorna nezaman gebe kaldınız eşim asker. Ağustos sonu gibi gidicek yani oyüzden tedirginim biraz
ferhpnar Hasret5506 3 ay korunma var benim eşimde göreve gitti sonra 6 ay kadar korunma gibi oldu bu 3. Ayım deniyoruz bakalım beklenen adet tarihim paZar günü
Ulvana Hasret5506 6 aylık kürtajdan sonra 1 ay bekledik ve hamileyim istiyen herkese nasib olsun sizede sağ salim 🤲🏻😍
Derya3628292 Hasret5506 bir adet sonrası hemen hamile kaldım şuan 26 haftalık çok şükür. Rabbim en hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah ❤️
Aysegulmer Hasret5506 6 ay sonra kaldım hamile canım hatta bu ay kaldım ama ondan önce düzensizlik çok yaşadım pcos var cunku bir arada prolaktınım yukseldi onlar da tahmınım daha geç olmasına sebep oldu
Yaren18 Bu herkese göre değişir tabi ama yinede yazmak istedim benim tam 1 sene sonra yine aynı ayda oldu elhamdülillah şuan 28 haftalık hamileyim 🤲 Rabbim isteyen herkese ve sanada tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲
Yaren18 Hasret5506 inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 4 yıl sonra oldu benim Rabbime şükürler olsun çok zor bir süreç çok sabır istiyor gerçekten Rabbim dayanma gücü versin
stravwery Hasret5506 canım ilk gebeliğim de bende kürtaj oldum inan ilaç felan hiç kullanmadım öğrendim ki 1ay içinde hamile kalmısim tabi herkes aynı olmuyor ilaç içmeyi sevmediğim için içmedim 😂
Hasret5506 stravwery sjsjsj sende benim gibisini bakalım hayırlısı birde ben ilk geceden kalmıştım gebee💆💆😁😁