Tuba04 Minisanne12 dikiş kesilen yere atılıyor genişleyen yer çok farklı normal doğumda her halükarda genişliyor ben demiyorum doktorlar diyor sonuçta orası açılıyor baya
runkli0606 Tuba04 ama lohusalık döneminde cinsel ilişkide olmayacağı için 6 en geç 8 hafta sonra kendini toparlıyor önemli olan nokta bu genişleme tabiki olacak ilk anda 3 kilo çocuk çıkıyor ordan yaratılış mucizesi deniyor buna ve vücudun kendini yenilemesi
Erbasc Benim erken bi kaybım olmasına rağmen vajinam geri toparlamadı kendini eşim de yoktu Burda doğum dan 2 sene sonra geldi cinsel ilişki olmamasına rağmen normal doğumda toparlamıyor bence 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
runkli0606 Erbasc ozaman direk toparlamıyor demeyelim ona net konuşup kimsenin kafasını bulandırmayalım kişiden kişiye değişir diyelim. Benim bir normal dopumum birde kürtajı var ve maşallahı var diyeyim 42 yaşındayım şimdi aksilik çıkmazsa yine normal yapcam.
Erbasc runkli0606 evet doğrusu bu şekilde kişiden kişiye değişiyor benimde kürtajim var ve sanırım yapı meselesi biraz