Herkese merhaba 🌸
37.haftadayım ilk gebeliğim ve bir kız bebek bekliyorum 🥰 Sizlere birkaç sorum olacak;
1-hamileliğimde 6.aya kadar şiddetli mide bulantısı , tam mide bulantısı geçt derken idrar yolu enfeksiyonu, tam onu da atlattık derken tekrarlayan gripler yaşadım. 30.haftada sancılarım başladı , Birkaç haftadır da uyku ve tuvalet sorunu yaşıyorum.. Yanlış düşünüyorumdur belki ama 40-41.haftaları görmek istemiyorum bu haftadan itibaren sayfadan öğrendiğim doğumu kolaylaştırıcı yöntemleri deneyeceğim(merdiven,hurma,yürüyüş,ilişki gibi) fakat sizden ricam daha önce doğum yapmış “ ben 37de 38de 39 da şunu yaptığımda sağlıklı bi normal doğum gerçekleştirdim “ diyen annelerimiz varsa onlardan öneri almak istyorum
2- üniversite araştırma hastanesi takipliyim doktorumdan çok memnunum fakat bulunduğum yer hastaneye 90km uzaklıkta (yol 1 saat sürüyor) hastaneye sancıların sıklaşması ve suyun gelmesi dışında şu olunca git geç kalma diyebileceğiniz bi durum var mı?
3- doğum korkusu olan biri değilim ama tepkimi bilemeyeceğim için doğum videoları izlemiyorum ama buradaki tüm doğum hikayelerini okuyorum fakat çoğu hikayeler özellerde olan doğumlar, devlette doğum yapıp memnun kalan çok mu az? (Özellikle Çanakkale)
Şimdiden Teşekkür ederim 🌸💞