Arkadaşlar 14-15.haftada baktıkları cinsiyet sonradan değişen oldu mu?
Meraklianne23 benimde 12+5 kız dendi ama değişir mi acaba bilemiyorum
Meraklianne23
Bunda benden başka dertli olamaz 12 de kızdı 15 te kızdı 16 da erkek dediler. 19+3 te en son kız dediler ama hala emin olamıyorum😂
Meraklianne23 Detaylıya kadar değişme durumu olabilir🥰 ama erkekse pek değişmiyo kızsa değişebilir 😂 kordonla karistiryolar genelde
Meraklianne23 benim 11/12 haftada kesin kız denildi 17/19 da kesin erkek dediler pazartesi detaylı ultrason var bakalım
Meraklianne23 16 da kiz 18 de erkek dediler haftaya detayli var artik orada kesinlesecek :) en net sonucu detayli taramada alirsiniz bence
Meraklianne23 14 ve 18 de kız denildi değişmez herhalde 🤷🥰
Meraklianne23 13 de devlet hastanesi kız dedi, 15+6 özel kız dedi ,17+5 devlet erkek dedi, 20 haftada %99 özel kız dedi , 23 de devlette kız dedi 32 yim şuan umarım degismez
Meraklianne23 benim 20. Hafta da detaylıda değişti
Meraklianne23 değişti benim erkek dendi kız oldu
Meraklianne23 12 haftada kız denildi 15 nci haftada erkek ama emin değilim dedi sadece tahminim 18.haftada bebek ters kendini göstermedi artk doktorlar ne desede inanmam doğumu bekliecem sanırım 😂😂
Meraklianne23 12+2 kıza benziyo 12+5 başka doktor kıza benziyo. 13+6 %95 kız ama biz yinede 16 yı bekleyelim dedi. Salı tekrar gidicem 15+0 olcam başka bi doktora bakalım hala kızmı 😅. Oğlum 11+6 da erkek dendi net direk cinsşyet partisi yapmıtşık hiçte değişmedi . Ama bunda bi %100 demiyo doktorum 16yı bekleyelim diyo
Meraklianne23 38+5 hafta boyunca kız diye bildiğim bütün alışverişi pembiş pembiş tütülü tütüülü elbilselerle hazırlık yaptığım OĞLUM yanımda yatıyo Doğduğunda erkek olduğunu öğrendik hayatımın şokunu yaşadım 😂
Meraklianne23 en net 18 haftadan sonra belli oluyor ondan önce yanilmalar çok oluyor
Meraklianne23 cinsiyet değişmez canim Dr yanlış görür 14. Hafta da bariz gördü direk Dr um bende gördüm pipisini 2. Oğlum geliyor birde kızım var
Meraklianne23 16 hafta kıza benzetildii 17 hafta erkek 20 hafta da tekrar kıza döndü daha değişmedi kızda kaldı 😂
Meraklianne23 Değişti canım. 14-16-22. Haftalarda detaylı ultrasonda bile kız dediler.
Kadercicek 12.haftalarda değişiyor bazen
Kadercicek benim değişti o haftadaki tahmin 16.haftada
Flydgr_ ciddi misinizz 🤦🏻♀️ peki artık kesin mi ya da 15.haftada size kesin dedileri mi
Flydgr_
Beenimkii 19 a kadar göstermedi sonra kesin kız dedi detaylı için önce başka dr muayene oldum kıza benzetiyorum sadece dedi detaylıda asla göstermedi😀 içimde de hep bir şüphe
15 te kesn kızdı 16 da kesin erkekti 19+3 te kesin kız oldu canım😀😂 Artık hiçbir kesinlik kesin değil benim için😂😂😂
Flydgr_ ahahahah kesinlikle 😅 detaylıya girdiniz mi
Flydgr_ gerçi varmış bi kaç gün detaylıya orada net olur diyolar
6 haziranda detaylıya gideceğim randevu aldım.😀 Ama tabi hala hep bir merak içindeym.
Flydgr_ insan merak ediyo işte. Ben de böyle şeyler okuyunca bişey almayayım bari diyorum
minikprens_71 detaylıyı beklemek mantıklı diyorsunuz yani
Liyaannes-i 11-12de genelde değişiyo zaten. Hayırlısı olsun ya
Liyaannes-i banda ole yaptılar özle mı gidiyorsunuz devlet mı
miray_aden peki 16da size kesin kız mı dendi ve özelde mi yoksa devlette mi
Meraklianne23 ikisinide ozelde baktirdim kiz denildiginde benim tahminim dedi erkek dediginde %90 dedi kesin bisey soylemek istemiyorum demisti
miray_aden bana kesin dedi bugün dr ama yine bi şüphe yok değil
ilknur_00 herhalde 😅🥰
Meraklianne23 bakalim umarim degismez ama degismesine de hazirlikli olun yine de ☺️