Nur06 Airsoft evet halen öyle fiyat 16 haftadan sonraki gebelik için ise 3100 paket mantıklı zaten geç kaldım ama ben aldım paket o yüzden biliyorum 😊
Nur06 Airsoft zam gelmeden önceki fiyat işte en iyisini yapmşsn ben sincan koruya gidyordum Paket almıcaktk ama zam geldikten sonra almaya karar verdik doktorumda gidince etimede karar kıldık hayırlısı sağlıklısı inşallah hepimiz için 🤗
Nur06 Kulani etimede ilk şeker yüklemesi için gittim Emin’e gül hanımdı iyi dediler o yüzden tercih ettim ama ben ısınamadım nazlı aksoy var bide onunla tanışcam bakalım ısınırım inşallah hayırlısı sağlıklısı 🤗
Tuanamm Sincan koru hastanesi hüseyin pehlivan Yada profesör doktor aydan asyalı biri mükemmel doktorlar sincan koru hastanesi doğum paketi 3400 muayene ücreti 125 tl
Nur06 Tuanamm Sincan koru 16 haftadan sonraki gebelik için 3850 paket fiyatı sadece Doğum 3400 dür çnkü 1 ay bile olmadı ordan ayrılalı
Tuanamm Nur06 ben 3400 aldım doğum paketini ve hala devam ediyorum Nur06 ben 3400 aldım doğum paketini suan hala devam ediyorum
Nur06 Tuanamm aynı sayılırız zam gelmeden almışsınz anlaşılan ben 23 haftalıkken sormştum 16 haftalık dan sonraki paket fiyatını malesef dolar$ zam bi anda arttmış.
marven Marria ortadogu 19 mayis hastanesi dikmende olan benim yazdigim sanirim sizin bahsettiginiz yenimahallede olan
Marria Ayminaa ben oraya gidiyorum şuanda o fiyat yılbaşından sonra zam olacak dediler ve ben şubat annesi olacağım allah nasip ederse.. ve daha ne kadar zam olacak düşünemiyorum
Edaacihan Bende Özel Lokman Hekim Akay hastanesine gidiyorum şuan 15+5 haftalığız 8 haftalıkken gitmeye başladık OP.DR Selçuk ARSLAN a. doğum paketi 4.500 aldık tüm testler doğum (normal/sezeryan/epidural normal yada sezeryan)2 gece refakatçi ile yatış bebeğin ilk kontrolleri benim tüm kontrollerim nts ve detaylı ultrasonlar dahildi fiyata şuan fiyatta bir artış oldu mu bilmiyorum ama hem hastane çok merkezi hemde Selçuk Bey gerçekten çok iyi ,anlayışlı ve bıkmadan saatlerce bebeğimiz gösteren bol bol fotoğraf veren her sorunuza gece saat kaç olursa olsun cevap veren bi doktor . Öneririm
tortil21 Edaacihan Merhabalar :) Şuan bende selcuk beyi arastırıyorum. gayet olumlu yorumlar. Hastane nasıl peki ? Yenidoğan ünitesi var mı ?
tortil21 Edaacihan cok tesekkur ederim :) nagihan hanima randevu aldim. Bir taniyayim nasil biri ona gore karar vericem 🤗
Edaacihan tortil21 hastane çok temiz Doğum katı çok ferah zaten selçuk beyin hemşireleri ilgileniyor sürekli . Şuan Lokman Hekim Akayda . hastane çok merkezi sadece doğum paketi fiyatları biraz pahalı onun dışında herşeyi mükemmel