Hsrt80 Kizlar ben 11 hafta 4 günlük hamileyim kac kere devlete ozele gittim anlamadilar bebeklerim ikizmis ve tek yumurta ikizi
Ozge56 Hsrt80 tek yumurta ikizleri çoğunlukla anlasilmiyor o haftayı buluyor. Allah sagsalim kucağına nasip etsin. Tek yumurta ikizi çok riksi çift yumurtaya göre 🤲
Azra00 Hsrt80 tek yumurta ikizi geç anlasılabiliyor daha kuzenimde 11+3 de öğrenmişti devlette anlaşılmadı makina eski olunca özelde öğrendi onlar
Hilalll28 Hsrt80 ailenizde var mı ikizlik? Genetiğinizden olması lazım diye biliyorum ama. Evet riskli ama çok güzel bişey bence
ikiprensannesi__ Hsrt80 ayyy çok güzel ya maşallah Allah size bağışlasın bende çok isterdim ikizlerim olsun rabbim bir tane nasip eyledi olsun sağlıkla gelsinler yeterli 🤲🤲🤲
Hsrt80 Annemde var ablamda ama onlarin yaşamadı saglikli olsun rabbim ins 2 kizimm 1oglum var bunlarda olursa ins 5 tane olucak
Byznr91 Hsrt80 ay canım zaten devlette neyi doğru düzgün görüyorlar mi cinsiyetleri bile yalan yanlış söylüyorlar. Hayırlı olsun 🥰
Likayolcusu Hsrt80 tek yumurta ikizleri geç anlaşılaniliyor canım benim çift yumurta ikzii 6. Haftamda öğrendim
Busra__06 Hsrt80 aynı şeyi bende o haftada yaşamıştım büyük şok olmuştum hayırlısıyla gelsinler inşallah