Cansumsu Kızlar bugun ayrıntılıya gırdım böbreklerınde sıvı bırıkmesı gorduk doktor takıp edıcez dedı bu durumu yasayan sonrasında duzelen varmı? İdrar kesesı dolu ondanda olabılır dedi doktor?
Hasret99 Cansumsu size sorum olucak haftaya benimde detaylı ultrasonum var ve nasıl yapılıyor nelere bakılıyor acaba anlatırsanız çok sevinirim 🌸💕
Qwerty_vpn Cansumsu merhaba bugun ben de ultrasonda bunu duydum bır gelısme oldu mu acaba korkulacak bır durum degıldır umarım🤲🏻🙏🏻
Cansumsu Hasret99 bebekle ilgili herşeye her organına rısklere rahıme damarlara kan akısına kadar herseyı gorebılıyorlar kesınlıkle girilmesi gereken bir ultrosn🙏
Hasret99 Cansumsu bende girilmesi gerektiğini düşünüyorum bu gün randevu aldım haftaya gidicem cevabınız için çok teşekkür ederim umarım sizinde sadece idrar birikmesidir ve inşallah bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız 🧸❤️
Cansumsu Qwerty_vpn merhaba bizimki normal seyretmeye basladı yanı sıkıntılı ılerlemedı takıp edıldı bır kac hafta genelde ıdrarına cıkmadıkları zaman olabılıyormus