Kubra00111 Turna44 bende reglima 4 5 gün kaldı hormon tahlili için bende gideceğim ama karnimda ağrı kasıklarmda ve belimde de ağrı oluyor test yapsam çıkar mı diye tereddüt ediyorum l🌺🤦
Kubra00111 yagmurveyerdeniz ne güzel valla hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim tüm buradaki arkadaşlarıma olmayanlarin da engelini kaldırsın rabbim herkese ve bize sağlık versin
Cansuu00 Kubra00111 eşimle bir anda artık çocuğumuz olsa mı dedik😂 ilişki sonrası ben araştırmaya başladım işte yumurtlama günü ne zaman falan diye. Yumurtlama gününü hesapladım ve tesadüfen karar verip ilişkinin olduğu gün çıktı 😂 durum böyle olunca reglden 7 gün önce kan testinde ne var ne yok gibi çıktı. Regl günümde testim pozitifti. Allah’ımın bizede nasip etti. Hiç planlı değildi bir anlık karar ve sonrası mutluluk 🙏🙏
Kubra00111 Cansuu00 ya ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu mu karnım da ağrıyor adetim de yaklaştı ama adette karnım agrimazdı böyle kasiklarmda da böyle olmazdı
Cansu2 Kubra00111 benimde belim çok agrıyordu adetim 4 gün gecikmişti ondan önceki ay 10 gün gecikmişti depremden korkudan filan dedim arkadasm dedi test yapsana yaptım baktımm aa çift çizgi koşa koşa eşime gittim kan verdik gece saat 1 de😀
Merve0227 Kubra00111 inşallah en kısa zamanda o güzel haberi alırsınız rabbim anneliği sana da nasip eder inşallah 🌸❤️
Esved Regl olmadan 1 gece önce aklıma geldi evde 1 tane test vardı kalkıp yaptım ve silik ikinci çizgi çıktı şok oldum sonra gittim kan verdim öyle öğrenmiştim hiçbir belirtim yoktu tamamen can sıkıntısına test yapmıştım 🤣🤣
Cansuu00 Kubra00111 bende hiç yerleşme kanaması falan olmadı ama iki üç gün çok fazla bacaklarım ağrıdı canım onun dışında bir belirtim yoktu
AslanMerak Reglim 4 gün gecikince öğrendim kocamın bir test yapsana zoruyla. hiç hesabımda yoktu böyle bir beklentim de. 😂
Kubra00111 AslanMerak ya benim eşim de Allah ne zaman kısmet ederse diyor korunmuyoruz ama üstüne de durmuyor 😂😂
hyrbchs Kubra00111 regl gecikmesi dışında hiç bir belirtim yoktu bir kere kokudan rahatsız olup istiğfar ettim çok bebek istiyordum psikolojiktir diye düşündüm çok şükür rabbim vizede nasip etti sağlıkla da kucağımıza alırsak ne mutlu bize 🙏♥️
Kubra00111 hyrbchs amin amin hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim içinde bize isteyenlere de nasip etsin kolaylıkla 🌺🥰
adatuna Kubra00111 ovülasyon ile gebelik takibi yapıyordum zaten. Yumurtlamadan 12 gün sonra gebeliği gördüm testte
hyrbchs Kubra00111 evlendim evleneli istiyorum hiç korunmadım 6 ay sonra nasip etti ferah tut içini hiç beklemediğin zaman geliyor minik 🥰🥰
Kubra00111 Kbraaaaa-- bu ay yapmadım gün aşırı ve 2 günde 1 ilişki oldu bu ay düzenli oldu belimin altına yastıkta koydum tavsiye ne edildiyse dikkat etmeye çalıştım ama test yapmadım bu ay adete 4 5 gün kala çıkar mı
Kbraaaaa-- Kubra00111 benim adetim 3 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı silikti ama kanda 43 çıkmıştı beta
Kubra00111 hyrbchs aynı bizde öyle 5 aylık evliyiz valla olmasını istiyoruz bu ay sadece düzgün deneyebildik belki test alırım bugün saat fark etmiyor demi gebelik testinde
ozturkaeb Kubra00111 reglim gecikmisti bı kaç gün test yapmak için de on gün olmasını bekliyordum ama sabah bulantilarida olunca test yaptım öyle öğrendim
Kubra00111 ozturkaeb hayırlı uğurlu olsun rabbim hepinize saglikla kucagınıza almayı nasip etsin🌺🌺🥰🫒💞