Deletedmom_50 Kızlar Cevat Rıfat cundubeye gidiyorum ama ultrason kağıdı vermiyor çok çok iyi ilgili ama içinizde gidipte verdiği var mi bu gittiğimde isteyecem zaten
Merard Deletedmom_50 ben gidiyorum bana kendisi veriyor hatta dur sana ultrason fotosu da vereyim diyor her gittiğimde veriyor yani
sevaldqn1 Deletedmom_50 istesen verirmi acaba başka doktora gitmiştim ama bir kaç kez oda vermedi istesem verirmi acaba diye çok düşündüm
Deletedmom_50 Poncik38 canim doktorumdan memnunum çok çok ilgili ultrason resmi açısından giden varmi diye
Poncik38 Deletedmom_50 yok Cevat bey değil ona hiç gitmedim ben bilmiyorum. Mehmet Ak a gidiyodum o hep veriyordu. 😊
Merard Deletedmom_50 bilmiyorum ki 28 haftalığım bu zamana kadar hep ona gittim her gittiğimde de kendisi verdi bana
Snmkrby1_ Arzu Karakaş Aydın’a gidiyorum bende ben demeden kendi çıkarıp veriyor hatta bugün gittim kontrole ne dersem baya ilgili davranıyor sağolsun
Deletedmom_50 Snmkrby1_ doğrudur canım ben doktorumdan memnunum da oda benden kaynakli sanırım istemiyorum doktorda vermiyor
Deletedmom_50 Poncik38 doğru canım eltimde ona giderdi ama ben Cevat beyden memnunum ya vermese bile söyleyecem ama yinede
Deletedmom_50 Neslihankrhmt yok canım Cevat Rıfat hoca riskli gebelere kendi giriyormus ben riskli gebe gurubuna girdiğim için serklaj var bende rahim ağzı kisaligindan dolayı dikiş atıldı 18 haftada