Mhndshnmm Hanımlar 83 kiloyla hamile kaldım sizce çok mu fazla çok zorlar mı beni hamilelik sürecinde :( ayrıca fikri olanlar için soruyorum ev tipi kondisyon bisikleti kullanımının bir yasağı var mı
Happyelf Mhndshnmm gebelikte sadece yürüyüş ve hamile pilatesi yogası öneriliyor.O tarz kardiyo uygulamaları sakıncalı diye biliyorum.
Zehross03 Mhndshnmm Ben de Kondisyon aletini çok merak ediyorum öyle duruyo evde bisiklet ama zarar verirmi acaba doktora sormayı unuttum
Busraaakbyyb Mhndshnmm canım kilolu hamile kalıp diyetisyen yardımıyla sağlıklı beslenip ilk zamanlarda kilo verenler var ben de biriyim onlardan şu an 24. Haftamda 3 kilo aldım 2. Gebeliğim ve oğlum da 26 kiloyla doğuma gitmiştim kafana takma demek isterim ama ilerleyen haftalarında sağlık problemi yaşamamak için dikkatli alırsan kilonu senin açından iyi olur 🫶🏻❤️
TwinsmomDA Mhndshnmm kilo almamaya özen gösterin sonra verirsin felan hikaye emzirme dönemi de sıkıntılı bir süreç. İlk hamileliğimde sırf emzirmede 25 kg aldım ama hamileyken almamıştım. Sağlıklı beslenirseniz çok almazsınız bebek her türlü beslenir sizden zaten.
SedaF Amaaan ne olcak kafana ne diye takıyorsun, önemli olan bebeğin için yiyip içmen sağlıkla gelişmesini sağlamam bu çok önemli ‘ kaç haftalıksınız 🙏🏻
cancik Diyetisyenden yardım alsan iyi olur rahat nefes alıp verebilmek adına , ben 62 kiloyla hamile kaldım şimdi 4 kilo aldım şuan bile nefes nefeseyim ..
Mhndshnmm Busraaakbyyb sanırım gideceğim diyetisyene kendimi daha iyi hissetmek bebişe daha pozitif enerji vermek adına
Busraaakbyyb Mhndshnmm ayrıca bisiklet bende de var diyetisyenim de doktorum da tavsiye etmiyor yürüyüş yapıyorum ben haftanın 3-4 günü yürüyorum kiloyu da sabit tutuyor hem
Mhndshnmm Busraaakbyyb çok kararsız kaldım bende çoğu doktor riskli diyor çoğuda tavsiye ediyorum diyor . Annem doğum koçu gebeler için eğitimleri var fizyoterapist , diyetisyen psikolog olarak ortak karar alarak pilates tavsiyesi aldım
Zehross03 Mhndshnmm off pilateste terlenmiyo kaslar güçlenirde kilo gidiceğini sanmıyorum kaplymbağa hızıyla yaparız hareketleri 🤣🤭
ocak2021 Mhndshnmm bende ilk oğluma 83 ile hamile kalmıştım 95 ile doğum yapmıştım bir sıkıntı yaşamadım .
CemrePektas Mhndshnmm boyun kaç? 175 boya 82 ile kalmıştım ilkinde. 96 ile doğuma gittim . 14 almıştım. Şimdi 2. Hamileliğim. 29 haftadayım 86 ile hamile kaldım 91im. Yani beni asla zorlamıyor cunku hareketliyim ve boydan dolayı nefesimi felan etkilemiyor. 95 le doğuma gitsem iyi diyorum
Akgnedda Ben 1.70 boy 96 kilo ile hamile kaldim ilk etapta 94 e dustum simdi 34 haftalik hamileyim 99 kilo olmusum oda zaten bebegin kilosu su vs kilomuda gostermem hic saglikli olfuktan sonra kilo bu alinir verilir