HappyMom Ödemle baş etme yolları yeni yazımızda… ✨ https://www.mutluanneleriz.com/2023/05/26/hamilelik-doneminde-odemle-bas-etmek/ Sizler ödemle baş etmek için neler yapıyorsunuz? Bol su içmek etkili yöntemlerden biri, ne kadar tüketiyorsunuz?
burcudemirr HappyMom ayaklarımı gün içinde her boşlukta havaya yükseğe kaldırıyorum eb az 1.5 2 lt su içiyorum hareket etmeye çalışıyorum
B_48_A HappyMom Valla günde 3 litre 4 litre su içen biriyim eskisi gibi uzun yürüyüşler yapamıyorum. 37 haftalığız sürekli yorgun ve uykusuzum geceleri mide yanmasından reflüden gram uyuyamıyorum iyice sıklaştı bugünde ayaklarım böyle oldu Çok tuz tüketen biride değilim ama Şiştiler rahatsız ediyo çok komik görünüyo ayaklarım 😂😂🤣🙈🙈 yemek yapmak için ayakta filan duruyorum ediyorum acaba ondanmı diyorum
moooms preg_tug bende aynı durumdayım özellikle geceleri artık ayakta uyuyorum ellerimi yere doğru sallandırarak ne yapacağız 🥹🥹
Akgnedda Hergun 5-10 bin arasi adim atmaya calisiyorum gebe kaldigim gunden beri ve 3 lt su kesinlikle İciyorum tuzdan hamurisinden uzak duruyorum cok sukur allah a hic şişim olmadi
Nazalex Akgnedda bende öyle. Ödemin tek çözümü hareket ve yeterli sıvı alımı. Seninkine ek günde iki porsiyon taze meyve yiyorum.
Sebiyelda Esca yok korkmayın herkesin bünyesi aynı değil ama ben üç doğum yaptım ilki erken dogumdu üçünde de dehşet deli ayaklarım şişti bit hafta iciünde normale döndü
Gul-syhn1 Kubrasinan defne yaprağı ile yeşil çayı yüksek derecede kafein içerdiği için içilmemeli diye biliyorum.
Esca Su, yürüyüş, hareket, yeteri tuz herseyi yapıyorum yine de ayaklarım ayakkabıya sığmıyor. Gün gün şişiyorum.
Simer Esca bugun dr ayni sikayetle gittim dedigi tek sey yaz gebelikleri cok zor oluyor bu yuzden havalar isindigi icin odem daha fazla oluyormus
Kubrasinan Gul-syhn1 orda öle yazınca içesim geldi aslında ama içmeyim az kaldı nasılsa teşekkür ederim yorum için 🙏🏻
Delice_zeytin B_48_A yaaaa kıyamam ağrı da yapıyor cok fena yaaa acaba diyorum vücut mu yapıyor bazıları sismiyor bile yaa