Slakiprtci 31+6 bugün doktora gittim 1500 gram olduğunu 38 cm olduğunu söyledi kilosu az gibi geldi ve ultrason da 30+1 çıktı bu neden olur ki çok üzüldüm 😔
Hilal2901 Slakiprtci ult da bir iki hafta ileri geri oynamayı normal diyorlar. Doktorun kilosuna az demediyse sıkıntı yoktur
ikbalk Slakiprtci olur öyle, üzülmeyi bırak güzel beslen her şey düzelir ❣️ bol kuruyemiş, kaşar peyniri, tahin pekmez falan ye ki bebişinin kilo alımı artsın. Bazen bi hafta önden bazen bi hafta geriden gelir sağlığı yerindeyse sorun teşkil etmez canım ❣️
Bet1 Slakiprtci 3 haftaya kadar bebeklerde ileri ya da geri olabilir gelişimleri ayrıca ultroson cihazlarında tamamen doğru çıkmıyor gelişim ve kilosu gene oynama olabilir. 1 hafta çok fark yok takma kafana beslenmene dikkat et kefir kabak çekirdeği yumurta bol kasar ye inşallah toparlar. Bende 32+4 um.
Egeminannesi Slakiprtci eltime de öyle yaptılar hazirani bulur dediler bugün Dr gitti 41 haftaydi normalde 2900 demişlerdi kilosuna smdi de 3250 doğdu
Slakiprtci Hilal2901 yok az demedi ama herkes 32 haftalık olanlar 2000 gram küsür falan diyor benim ki neden zayıf kaldı acaba
Hilal2901 Slakiprtci genetik olabilir. Sonradan kilo alacak olabilir doktorun sıkıntı görmediyse kendini hiçç strese sokup kendini üzme ❤️
Egeminannesi Slakiprtci aynen. Öyle benim oğluma da öyle dediler zayıf doğdu ama sağlıklı doğdu çok şükür
Kbraaaaa-- Valla 32 6 idi benim ki 4 gün geriden geliyomus 1900 grm sanirim bizim kide az 🥺 inş kilo alir
Slakiprtci Hilal2901 evet strese girmek istemiyorum şimdi kaşar peynir kabak çekirdeği vs şeyler aldırdım onlardan tüketicem canım ❤️
1asel-duru Beslenmeye dikkat ederseniz toplar belki ama genetik de olabilir doğunca hızlı kilo almaya başlıyorlar ne kadar yersek yiyelim alacağı kilo bellidir zaten bazen ne yapsak olmayabiliyor üzülmeyin ama tahin pekmez kaşar peyniri yumurta ıspanak süt bulgur muz meyve yeşillik balık tuketmeye çalışın yoğurt tüketin bol su icin ben bu şekilde besleniyorum 28 haftada bir buçuk kilo civarında demişti doktor şimdi 31 oldu