Merveee_56 Kizlar kapı süsü için sayfa önerebilir misin cesaret edip yaptıramiyorum burda dolandırılan çok kişi gördüm alıp memnun kalanlar yazabilir mi
Sibellllld Merveee_56 Instagram’dan babylukss yaz bı bak canım ben oradan yaptırdım oğluma isimli LED’li gayet güzel sağlam geldi ve çok beğendim
Mrvctn Merhaba ben arkadaşıma yaptırdım, maisonavf diye instagram sayfası var doğal duran boyalı incik boncuklu bir şey istemiyorsanız bakın isterseniz ben örnek atıp şunu ekleyelim bunu çıkartalım diyorum ona göre ilerliyoruz resmini de atayım
MahirZeynep Damla dizayndan kimse sipariş verdi mi? Ben burda okuyup adını öyle takip etmiştim. Ürünleri bayağı uygunda
ipekmom_ Trendyoldan isimli yuvarlak plaka yaptırdım 35tl ye daha sonra süs malzemesi satan biyerden boya kuru çiçek ve minik ayıcık alıp kendim yaptım kapı süsünü 135tl ye mal oldu çokta beğendim ben istediğim gibi oldu
MaviJournal annebebek_süsleme diye bi sayfa var instagramda ben orda yaptırdım. 350-300 modele göre değişiyor fiyatlar. Bi sorun yaşamadım.
Sibellllld Merveee_56 27 Nisan da sipars verdim 10 iş günü içinde yapılıp kargoya verilir demişlerdi 3 Mayıs da bitirip kapı süsünü n resmini attılar bana kargoya verdiler yurt içi kargoyla geldi 5 Mayıs da da teslim aldım uzun sürmedi ama ben çok beğendim hatta güvenemem diye kapıda ödeme yapıp ekstra para vermiştim ama pişman olmadım çok da güzel yapmışlardı ellerine sağlık
minikmucizeannesii Merveee_56 ilk oğluma buyukmutluluklarbutigi nden yaptırmıştım şimdi kızıma bebeklerinatolyesi diye bir sayfadan yaptırdım 1 haftada hazırlandı size fotoğrafını atıp onayınızı aldıktan sonra kargoluyor İstanbul içine 1 günde teslim olmuştu memnun kaldım ben kapıda ödeme ile de sipariş alıyor
Sibellllld Merveee_56 rica ederim canım ne demek resim atamadım burdan yaptrdigimi atcaktm sana da bı bak sayfaya sayfa güvenilir hoşuna giderse yaptrrsin 🥰
1Mom-baby Merveee_56 makrome sanat evi instagramda ben ırdan aldım gayet güvenilir ve çok güzel geldi