Kirmizibasliklikizzzzz Ilaydaaaa maşallah baya iyi çıkmış 😍 çok yüksek çıkmış 5. Haftaya rağmen maşallah 🤭 keseyi bile görür doktorunuz bu değerle
Nurkoylms Ilaydaaaa canim benimde 6 haftalikmjs bebek 41 bin kusur cikti daha ultrasona girmedim 2 gub sonraya randevum var bende acaba ikiz olabilirmi diyorum ama korkuyorumda ikize bakmasi cok zor olur
Hasret5506 Ilaydaaaa ikizmi acaba canım iy baktır benimki ikizmiş biri gelisememis onu düşük yaparken digerinide kaybettim sende dikkatli ol sapa sağlam alırsın inşallah kucağına
Ilaydaaaa Kirmizibasliklikizzzzz canım keseyi gördü tek kese ama sizce tek kese de ikiz olma ihtimali var mı çünkü bu haftalarda çok yüksek değil mi ilk gebeliğim çok bilmiyorjm böyle şeyleri ama
Kirmizibasliklikizzzzz Ilaydaaaa betayla ikiz olup olmadığı anlaşılmaz ki. Hem tek kese görmüş ultrasoda bakarken ikiz olsaydı illaki 2. keseyi görürdü
Ilaydaaaa Kirmizibasliklikizzzzz tek kese de ikiz ihtimali gibi yorumlar gördümde canım ondan merak ettim fikri olan var mı diye
Ssevilayyy Kirmizibasliklikizzzzz eğer tek yumurta ikizi ise tek kesede oluşur bebekler iki ayrı plesanta ile bazen tek plesanta da olabiliyor
Kirmizibasliklikizzzzz Ilaydaaaa onu bende duydum orası da Rabb’ime kalmış nasipte varsa illaki olur 🥹