Bu pusetleri ne zaman kullanabiliyoruz ya bilemedim🙈 bebeğim 42 günlük. Oto koltuğu gibi olan pusetten var ona koyabilir miyim? Kaç aylıkken kullanılıyor onlar ? Eğimli diye bilemedim bi el ativerin kullananlar 😅
AyFa1608 bel destek yastıgı oluyor yeni doganlar için o varsa kullanabilirisniz. Zaten en fazla 6. Ayına kadar koyabiliyorsunuz içine sonrasında kücük geliyoe😂
AyFa1608 pusetler doğumdan itibaren kullanılabiliyor
AyFa1608 ben de çok cahildim sonradan aydınlandım hdhsjsg
AyFa1608 travel sistem bebek arabası aldık onun pusetini kullanıyorum sizinki nasıl bilemiyorum ama ben doğduğundan beri kullanıyorum. Ortası biraz çukur geldi bana o yüzden minik bir yastık koydum babynest yastığı vardı onu koydum o şekilde kullanıyorum çok memnunum evin içinde benimle geziyor
AyFa1608 biz 2 aylıkken kullanmaya basladık anca arabamızı almıstık ama puset içi minderler de var bakabilirsiniz
AyFa1608 ben doğduğundan beri her arabaya bindiğimizde koyuyorum içine aşko mis gibi uyuyo içinde 😻😂 bazen iki büklüm oluyor gibi düzeltiyorum altına battaniye seriyorum 😁
AyFa1608 ben pusetin o çok çökük olan kısmına yumuşak bi minder koydum bel desteği olsun diye diğer türlü çok içine düşüyo içim rahat etmiyodu ☺️
AyFa1608 ben kızım doğar doğmaz kullanmaya başladım benimde hem puset hem oto koltuğu olanlardandı oturmaya başlayana kadar destekleyici minder kullandım
AyFa1608 o pusetler doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlanıyor destek alabilirsiniz içine
Cahillik zor🤣🤣
Hilal2901 altına battaniye vs koysam beline olmaz mı, 😆
beyzzsenturkk
Hilal2901
Rabis_42
Smlaa
ms_annisko Bu işte kızlarr
Minimalannesiii bebek iki büklüm olur diye kullanmadım hiç😅 teşekkür ederim. Gittiğim yerlere kucağımda götürüyordum😆
AyFa1608 bi bakın vardır büyük ihtimalle zaten ama olur içine çökmesin cocuk oturur pozisyona gelmesin diye koyuluyor 😂
AyFa1608 küçük ince yastık varsa koyabilirsin canım yada yumuşak bir battaniyeyi katlayıp koyabilirsin
Hilal2901 tamam canım teşekkür ederim 😅
Rabis_42 hahahaha vallahi ya nereye gitsem kucağımda götürüyorum arabaya küçük daha dedik pusete iki büklüm olur dedik. Eşimle paslaşarak taşıyoruz 🤣
Rabis_42 benim bildim içinde oluyo hepsinjn zaten yani bizimkinde var gibi belli şimdilik gözüme öyle gozukuyo bilemedim
Smlaa tekli sadece puset satılıyor ondsn almış galiba ondan yastık veya battaniye koy dedim
Rabis_42 yok cano sadece puset değil. Arabayla beraber almıştık. Aynı zamanda puset arabaya da takılıyor
ms_annisko tamam canım teşekkür ederim 🙂
AyFa1608 eğer öyle olursa battaniye katlayıp koyarsınız rahatça kaymadan durur annesi yada minderler var pusetler için ondan alabilirsiniz ☺️🥰
AyFa1608 merhaba, bende böyle yapıyorum çok çukur geliyordu ortası 😅 doktora sordum çok kambur durmasın C şeklinde olmasın dedi. Ben de battaniye katlayıp koyuyorum tam bel kısmına ve başı geri düşmesin diye bir tanede oraya 😅
Aaaysee hadi ya boşa kucağımda gezmiş 😅 neyse kas yaptım hajdjsj
Aaaysee sen naptın bebeğim kaç günlük oldunuz rahat mı bebiko
AyFa1608 hcbxkxm kendimi teselli şeklim
AyFa1608 tamam bunda yok tam orta kısmına kumasını kaldır destek için yumusak bisiy koy yatar pozisyona gelir🥲😂
AyFa1608 hastaneden çıkarken de pusat le cikariyolar ya bence olur mu
AyFa1608 cok farklı gelmedi gözüme altına biraz destek koyabilirsiniz belki