Cinarrgamze Kızlar ultrason haftası ile son adet tarihine göre bir iki hafta fark var mesela haftaya adet tarihime göre 39 olucam ama ultrasonda 37 falan çıkıyor hangi tarihi baz alıp doğum için karar veriyor doktorlar bilginiz var mı ?
YaseminBatrk Cinarrgamze ultrasonda da çıkan bebeğinizin gelişim haftası. Doğum tairhi için son adet tarihi baz aliniyor. Düşünün bebeğiniz 2 hafta geri çıksa o zaman biz 42-43 haftada mi doguracagiz. Ya da büyük ciksa 38 de mi bitecek 🤭 ilk gebeligimse bende büyük çıkınca doğuma az kaldı diyordum nerdeeee 40 doldu ultrasonda 42 oluyorud ahhahaha Azra00
Cinarrgamze YaseminBatrk tamamdır çok teşekkür ederim🌸 şimdi sadece iki hafta kaldı diye ona göre hareket ediyorum ama ultrasonda farklı çıkıyor kafam karıştı gelişiminin 40 haftayı bulmasını beklerler diye korktum açıkçası 😀
YaseminBatrk Cinarrgamze yok merake tme. Bebeğin ne zaman geleceğini bilir. Bende şuan 36+5 günlük hamileyim ultrason da 38 cikiyor. Doktorum son gün olarak 16-17 Haziran diyor bakalım ne zamana gelmek isteyecek oğlum ,
Cinarrgamze YaseminBatrk hayırlı doğumlarınız olsun çok teşekkür ederim sağlıcakla alın kucağınıza inşallah oğlunuzu 🌸