Ece_burhan Temmuz sonu agustos basi gibi dogum olucak allahin izniyle puset ortusu gereklimi muslim ortu var 3tane onlar yeterli olur mj
Azra00 Ece_burhan benimde agustos 20 adete göre dogum daha da erken vs olabilir ben puset minderi örtüsü falan aldım
Nurr_22_22 Ece_burhan yaz için çok gerekli değil muslin örtü de işini görür kış bebegi kızim almıştım 2 3 ay anca kullandım örtüsünü
Nazlimom Ece_burhan müslin örtü işe yarıyor güneş gelmemsi için hemde dişarda uyuycaksa örtüyü örtüyodum uyuyordu gerekli bence . Minderide vardı ama terletiyodu müslin olduğu için o cokta gerekli değil
Ece_burhan Azra00 bende ayni dusunuyorum sonra kullanilmiycak gereksiz seyler almaktan sa ileriye donuk kullanabilecegim urunler almak istiyorum
engineermom_ Ece_burhan bebeğin cildine ilk altı ay güneş ışığının direkt temas etmesi istenmiyor yaz ayıysa almanızda fayda var
Ezgi1990 Müslin örtü için trendyolda HOCCA markasını aratıp benden alır mısınız lütfen. Kadın girişimciyim evde kendim dikip satıyorum bana da destek olmus olursunuz çok teşekkürler
handeserdes Ezgi1990 keşke önceden bilseymişim. yine de takip ettim mağazanızı aklımda bundan sonra. başarılar dilerim 🙏
handeserdes ağustos ortası görünüyor doğum. ben müslin aldım. zaten her şeye lazım. yani sadece puset için değil. 10civarı müslin aldık büyüklerden. her şeye kullanıcam. havlu, koltuk örtüsü, puset örtüsü vs.
Ezgi1990 handeserdes yine de çok teşekkür ederim çok sağolun aklınızda bulunsun evde kendim dikip satıyorum 🧡
Ezgi1990 Hilalll28 maalesef. Sadece %100 pamuk müslimlerim var daha çok yeniyim. Destek olursanız çok sevinirim ❤️🙏
Birbebetoannesi Ece_burhan Benim aldığım 2 tane Müslin lcw den küçük çıktı. O yüzden müslin puset örtüsü tekrar almıştım
ikiprensannesi__ Ece_burhan canım gerekli veya gereksiz diye değil benim hoşuma gittiği için aldım uclu halde 190 liraydı fiyatı uygun olunca aldım benimde Ağustos sonu nasipse 💙
Azra00 ikiprensannesi__ bende bunun daha farklı rengini aldım 😇pikesi ve emzirme örtüsü de vardı ek olarak 200 almstım bende 😇şuan artmış baya fiyatlar
Azra00 Ece_burhan tercih meselesi tabi canım karar senin ilk gebeliğim benim hosuma giden şeyler almak istiyorum ikinci bebekde de kullanırım