Habibe-78 Selamlar depend kullananlar bı pakette 10 adet var sanırım ve ne kadr süre gidiyo yanı 2 paket alsam yeter mı ılk gebelıgim ve tecrubelerınızı bekliyorum
Aynenkanka Habibe-78 bence 2 paket çok fazla ben 3 tane kullandım yetti ped bile kullansam olurmuş, kişiye göre değişir belki ama fazla almana gerek yok
Aaaysee Habibe-78 ben hastanede hasta bezlerini kullandım daha büyük oldukları için çok rahattı eve geçince depend kullandım 5 gün falan kullandım öyle bitti ilk 3 gün yoğun gelende hasta bezi kullandım çünkü tek hastanede kullancaksanız yeter 1 paket yani
Anlcrne Ben 32 haftalık gebeyim yorumlarda hep bir paket yetiyor dediler bende 1 paket aldım canım zaten ilk iki gün için 10 tane iyi bence sonrasında kanama miktarı azalır diye düşünüyorum
Nazlimom Habibe-78 1 paket aldıysan yeter kanamana bağlı canım bende almıştım hiç kullanmadım ped takmıştım kanama cok olmadı hastanede hasta bezi taktı hemşire depend sıkar diye taktırmadı ertesi günde ped takmıştım öyle devam etti😄
yesilkahve Habibe-78 ben iki paket almıştım, kanamam da fazlaydı ikici paketten iki tane kaldı sadece. Sonrasında pede geçtim
ipekmom_ Habibe-78 ben sadece 4adet kullandım sonra pede geçtim. 2paket çok gelebilir. Bence 1paket alın ihtiyacınız olursa 2yi alırsınız