Bugün ikili testim vardı kızlar 13+5 im nazal kemigi ense kalınlığı herşey normal dedi doktor.. Fakat meseneyi göremedim dedi sanırım birazda uyuyordu çis de yapmış olabilir 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi bu durumu yaşayan var mı. Herhangi birşey yok sadece göremedim dedi görmedim demedi ama yine de içim içimi yiyor tabi
İKİLİ TEST KİZLAR Bİ BAKİN LÜTFEN
iremmm1919 uyandırmaya çalısmadı mı ne bilim çikolata vs yeseydiniz yürüseydiniz doktor daha iyi bilir endişe edicek bişi olsa söylerdi illa ama ben olsam iki hafta beklemez yarın yine giderdim en azından Baska doktora gdn
Azra00 endiselenecek bişey var demedi olabiliyor dedi uyandırmaya da çalıştı ama bı turlu donduremedi sanırım çişini yapmış olabilir onun içinde görememiş olabilirim dedi devlette malesef yarın gideyim diyemiyorsunuz. bide kan sonuçlarımda ikili test için 10 gün sonra çıkacak onun için 10 gün sonra gel dedi. Sanırım ciddi bişey olsa randevu bile almamı beklemezdi. Tabi yine de sormak istedim burda yaşayan var mı acaba diye . Yok veya görülmedi demedi açıdan dolayı göremedim Kağıda da görmus gibi yazmak istemedim dedi