Aylardır şurda herkesin hikayesini okudum ama gerçekten herkesin hikayesi kendineymiş 💕
Öncelikle benim suyum bana verilen doğum tarihinin bir kaç gün öncesinden geldi tabi ben suyum geldiğini fark edene kadar sanıyordum ki akıntım oluyor nişan falan gelmedi bende tabi ben ilk önce nişan gelmesini bekliyorum ama yok ertesi gün sabah idrarırımdan sonra kan geldi peçeteme endişelendim ve eşimi aradım hemen gelip beni alıp doktora getirdi meğersem doğum başlamış ama açıklığım hiç yoktu hap verdiler açılma olması için ve yatışımı yaptılar geceleyin sancılarım git gide arttı ve artık dayanamayacağım hale geldi işte o zaman hiç düşünmediğin epidurali yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım öyle rahatlamıştım ki yaptırdıktan sonra burdan tüm benim gibi epiduraldan korkan arkadaşlara sesleniyorum vallahi korkmayın en güzel kolaylık mı desem rahatlık mı desem öyle güzel bir şey her neyse açılmam 6 cm olmuştu fakat bebeğin kordonu koluna dolandığı için hemen acil sezeryana aldılar ve oğluşuma kavuşmam iki saniye bile sürmedi şimdi üç günlük olduk bakmaya doyamıyorum iyi ki girmiş hayatıma 🩵🩵
Dip not: Hanımlar sizde de bu durum var mı bilmiyorum ama bende oğlum ağlayınca ve derdine çare üretemediğimde bende onunla birlikte ağlıyorum hemde hüngür hüngür 🥹😒