Nazlimom nora_01 valla ben hamileyken ojemide sürüyordum makyajımıda yapıyodum böyle detayla inilirse ohoo birsürü şey cıkar 😂
Kirmizibasliklikizzzzz nora_01 Normal oje sürülünce ne oluyormuş acaba sorsaydınız keşke öyle diyenlere 🙄
nora_01 Nazlimom ayy hiç deme bana oje sürme makyaj yapma diyolar roll on sürmeye bile korkar oldum düsün
Nazlimom nora_01 yok yaa abartıyolar ben doktora hep makyajlı ojeli gittim zararlı olsa söylerdi heralde 😂
miray_aden nora_01 ay o kadari da abarti canim ya normal oje sur makyajini yap birsey olmaz benim doktorum 2 ayda bir kez olacak sekilde sac boyasi kullanmama bile izin verdi internette herkes farkli bi telden caliyo zaten 😂😂
Kirmizibasliklikizzzzz nora_01 parmakları ojeli bir bebeğiniz olacak o zaman şimdiden alın çeşit çeşit oje renklerini 🤭
nora_01 Nazlimom bi kulağımdan giriyor diğernden cıkıyo ama 2. gebeliğim 1. kalbi durdu o yüzden ister istemez korkuyorum
handeserdes nora_01 aynı ojeleri sürüyorum. makyaj da yapıyorum. doktor izin vermesine rağmen bi tek saçımı boyatmıyodum sağolsun annem dün laf etti. boyat artık saçlarını iyice aldı başını gidiyo diye 😂😂
nora_01 handeserdes ayy iyi o zaman canım saçma geliyodu ama yinede içim rahatladı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun