Allahım bu hikayeyi bende mi paylaşacaktım, şuan duygularım şelale oldu bebeğim karnımda 3-4 haftalıkken indirdiğim bu uygulama da bebeğim şuan 10 günlük rabbime şükürler olsun..
Geçmez dediklerimiz geçiyor arkadaşlar sabredemediklerimiz geliyor 😊
Şimdi hikayeme geçeyim 16 mayıs için sezaryen günümüzü almıştık bir kaç gün öncesinden, ben isteğe bağlı sezaryen tercih ettim..
38+3 te spinal yani belden aşağısı uyuşturularak sezaryen doğuma alındım. 8.30 ta idi ama hastane öncesindeki işlemler için bizi 6.30 ta çağırmıştı. Hastaneye gittik aşırı korku heyecan vardı inanamıyordum nasıl olacak diye birazdan elime bebeğimi mi verecekler diye, ve beni aldılar belden bir iğne hiç acı macı yoktu iğneyi vururken.. ve beni yatırdılar. Zaten bacaklarım hemen hissini kaybetti. Anestezist yanımda bekliyordu doktorum eşi alabiliriz demesiyle zaten başlamış doğum 😊 eşim geldi elimi tuttu derken bir ağlama sesi ben anlamadım bile benim kızımın sesi diye 😂 eşim bak ağlıyor bak bu onun sesi dedi ve ben anlamadan bebişi koydular kucağıma yüzüme jelibonumsu bir ten allahım dedim durun bu ne ? Biz nerdeyiz 😂😂 yani gerçekten doğum öncesi sıfır sancı doğum deseniz aşırı kolay geçmiş oldu. Devamında benim dikişlerim falan yapılıp beni odama çıkardılar baktım beni bekleyen bir bebiş 😍 o sırada ağrı sancı hissetmiyorsunuz anestezi etkisiyle.. devamında ağrılar hafif hafif gelmeye başladı tabi ağrı kesicilerle geçti bütün ağrılar ilk gün zordu ama kalktım.. 2. Gün daha iyiydi kendi duşumu aldım 😍 3. Gün eve geldik her işimi kendim yapabiliyordum arada dikişlerde yanma ağrı gibi şeyler olunca 2 tane parolü içiyordum ve geçiyordu.. şimdi 10. Gün sanki hiç ameliyat olmamışım gibi.. allahıma binlerce şükür her şey yolunda gitti.
Allahım hepinize çok kolay atlamanızı ve sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı nasip etsin..
Minik kuşumla hepinize selamlar ve sevgiler ❤️