sekerparemm Merhaba kızlar bu takviye edici ürün sizce iyimi Doktor 9 ay boyunca kullanmamı söyledi birde folik asit 9 ay boyunca kullanılıyormu
Churcill sekerparemm sadece folik asit için değil içindeki diğer vitamin omega için de kullanmaya devam edilebiliyor
Replay sekerparemm çok kapsamlı bir vitamin içerisinde zaten günlük almanız gereken 400mg folik asit te bulunuyor ekstra almanıza gerek yok 3 ay sonrasında bende onu kullanıyorum bulantı falan yapmıyor bu arada 🙏🤰🏻
sekerparemm Churcill Replay Betulnnmz Hilal2901 Hamilelik öncesi elenatal 1 kullanıyordum bunu verince değişik geldi çevremdekilerde bilmiyordu bu vitamini o yüzden tereddüt ettim teşekkür ederim arkadaşlar🌺🌺
elmacekirdegii Ben de kullanıyorum hatta doktorum içindeki folik asit oranı yeterli olduğu için ekstra folik asit vermedi. Sadece folik asit takviyelerinde başka vitaminler olmuyor ama bunda hepsi var demişti bana. Zaten fazlasını idrarla atıyor vücut.
Rumeysakeskin Bu vitamini bende kullanmaya başladım Ayrıca sabahları demir ilacı kullanıyorum. D vitamini yok bu vitaminin içersinde ekstra verdi mi doktor bilgi verirseniz sevinirim