Nazlimom Salon ve oturma odasının koltuklarını yıkatmak istiyorum memnun kaldıgınız yer varsa adını yazar mısınız ya da instagram adresi varsa bakıyım
Minigininannesi Nazlimom hangi bölgelere gidiyor bilmiyorum ama Çankayadayim kaç kez yıkattım oturma odamın kanepesini vs sandalyelerimi en ufak sorun yaşamadım Işıl Işıl oldu. Bende cep numarası var ismi Ercan bey +90 (543) 870 99 34 Burdan ararsanız yardımcı olabilirler
Minigininannesi Minigininannesi Dry White Kuru Temizleme ismi de Google üzerinden bakabilirsiniz huzur mahallesi olan
maman-es Merve-betul koltuğunuz minderli mi klasik ölçü mü vs fiyat değişiyor, arayıp bilgi almanız gerekir.
Merve-betul maman-es chester mi neyse modeli hoc severek almadım açıkçası ben düz mod tarcoj ederim minderleri cikmiuo maalesef 2.85 mi ne ölçüsü
Edailkemomm Baktım pahalı ben yıkama makinası aldım kiwi nin 😃😃 memnun da kaldım 🤓 ama keçiörendeyim halılarımı yıkattığım firma var çok temiz oluyo halılarım soner halı yıkama diye geçiyor koltukta yıkıyolar