Juniorbabyy Kızlar belediyenin gebelere özel paketi varmış 27 haftaliktan itibaren veriliyormuş alanlar var mi
Gokce35Z Juniorbabyy geçen gün sormuştun gebe paketi ile başvurdum ama gelen giden yok demiştim bugün tanımadığım bir numara aradı açmayım ya dedim bir açtım evde misiniz gebe paketiniz geldi dedi aniden 🤭
Juniorbabyy Patatesanne gebelik bitince mi yollucaklar 😂 halka hala içeriğinde güzel şeyler yazıyordu 6 kilo bulgur 6 kilo mercimek 6 kilo zeytin 2 kilo zeytinyağı 3 er kilo ceviz kurum uzun kayısı süt vs gibi şeyler varmis
Juniorbabyy Gokce35Z hadi ya baya olmuş ne anlamı kaldı ki yani şimdi 😕basvurken ne dediler size ben aradım hep mesgul çalıyor
Gokce35Z Juniorbabyy ilk aradığımda sordu işte ne kadarlık hamilesiniz isim soyisim nerede oturuyosunuz vs diye sonra talebiniz oluşturuldu demişti 2-3 hafta sonra tekrar aradığımda henüz netleşmedi demişti öyle de kaldı
dexter mail atmıştık 4. ayda gebelik haftası için sağlık raporu istediler onu da attık ses tok 8. aydayım 3-4 kez daha mail attık ses çıkmadı ümidi kestim artık