Agg0207 Sibelalis 14-15 haftalarda çok az hissetmeye başladım göbek degiligimin orayı hep ittiriyordu ama bu hafta pek hissedemedim 18. Haftadayim şimdi
Bet1 Sibelalis valla ben ilkini 14 ye ikinciyi 18 de hissettim daha geç oldu. İlk oğlum çok hareketliydi bu oğlum daha sakin gibi 😂
mercimekkoftesi1 Valla ben 14-15’inci haftada hissettim doktorum çok erken hissedemezsin demişti. Ama bildiğin hareket ediyordu yani çocuk içerde. Sonra zaten hiç durmadı Allah ne verdiyse hep hareketliydi, doğdu hala hareketli 💆🏻♀️
Minigininannesi Sibelalis 13+4um hissediyorum iki gündür. Kıpır kıpır öyle tekme vs değil ama orda olduğu hareket ettiğini anlıyorum aynı şekilde eşimde elini koyuyor o da hissediyor.
bnc 16+6 dayım bugün bariz seyirmeler hissediyorum bu tekme mi acaba ilk hamileligim tecrubesizim. Ama gün içinde ilk defa bu kadar çok hissettim
Sermec27 Sibelalis İlk oğlumu 18 de 2 Oğlumu 16 da şu an yeni hamileyim kaçıncı haftada hissederim bilmiyorum
Minigininannesi Sibelalis ilk hamileliğimde de 14de hissetmiştim karin yapısı mı artık bilmiyorum çabuk hissediyorum ☺️