Syma_07 Golge98 kız yakın olsa tencereden değil buzluktan veririm 😂😂 hemde bahçeden miis gibi organik 😂
Babyykmz Syma_07 asiri guzel oluyor bizim ailedede hic patatesli taze fasulye yapilmaz bir tek ben yaparm annem hep kizar kizim sen kimden ogreniyorsn boyle sacma sapan yemekleri der anneme gore onun yemek tarifleri disina cikilmamasi gerekior yeni bisey denenmemesi gerekior bende cok sıkılıyorm hep ayni tatta yemekler anneannemden teyzemlere anneme ve kuzenlerime kadar tum yemeklerin lezzetine tarifine kadar ayni asla disina cikilmasina izin verlmior 😅😅 bu arada tarif verdikleri icin vermiorm ben icine birazda pul biber atiyorm acili sevdigimden.
Syma_07 Babyykmz bence gayet güzel olur kıymalı etli yapılıyor ama ben et yiyemedigim için böyle deniywcegim yanında birde pilav yapacam 😂
Babyykmz Golge98 bizde o tarz yemeklere asla patates koyulmaz tarifin disna cikilncada anne tarafmdan kimse yemez genelde bizde etli yapilir 😀 ama ben patatesli yapip yiyorm birazda acili olcak bayliorm 🙈
Ebus2045 Syma_07 ben hep hepsini çiğden koyarak yaparım annem halam falanda öyle yapardı en alta taze fasulye ustune soğan 1 diş sarımsak bol domates 4-5 rendeliyorum ben ama şuan varsa yazdan dometes koy bence üstüne patates köy 1 tane küp şeker koy aç altini
Kirmizibasliklikizzzzz Ben postu geç gördüm yapmışsınız yorumları okuduğum kadarıyla 🫠 geçen hafta yaptım çok güzel olmuştu, aklınızda bulunsun içine et yada tavukta koyun biraz efsane bir tadı oluyor 😌