Nilgun-95 Canım çok çiğ köfte çekiyor bu aralar sucuk cips biraz fazla kaçırdım yemekle yememek arasındayım sizce etsiz çiğ köftenin bebeğe zararı var mı
anapanda12 Nilgun-95 tabiki yiyebilirsin çiğköfte napacak çocuğuna ben de sık sık yiyorum bi problem yok
Madamerose Nilgun-95 evde pratik etsiz tarifler var almak yerine hem yap hem ye bence. Keyfi çok güzel oluyor.
myangelson Nilgun-95 etsiz çiğköfte yasak değil zaten yenilebiliyor. sadece baharatlarından , açıdan dolayı vs midede biraz rahatsızlık yapabilir o kadar
ayliinny Nilgun-95 Ben ilk 3 ay bilmeden çok tuketmiştim 🤭 Sonra midemde hafif yanma olunca ara verdim. Şimdi son ay abartmadan çok az yiyiyorum Merak etmeyin bir zararı olmaz abartmadan yediğiniz sürece 😊
znkara Nilgun-95 1 haftadır bende sürekli yiyorum bazen evde kısır yapıyorum bulgur yemekten gına geldi ama napım 😂
Birbahargunu Hazır çiğ köfte mi yiyorsunuz evde mi yapıyorsunuz benim canım Komagene çekiyor bir kereden bir şey olmaz sanırım
Zeyneb_mihrap76 Nilgun-95 korkmadan yiyin hiçbir sorun yok haftada 3 kez yerim doritoslu dürüm deneyin☺️