Oznurdediler Kızlar 29+1 haftadayim azıcık hareket etsem yürüyüş falan yapsam özellikle taş gibi kesiliyor karnım ve canım acıyor. Normal mi bu ?
Minis122 Oznurdediler benimde ayni 29+2 haftaligim yürüyüş yaptimmi tas gibi oluyor karnim.sertlesiyor asagima baski.oluyor
HanifeAsya Oznurdediler geçmeyen kasılmalarda nst de sancı çıkıyor dikkat edin 33 de yaşadım ben hissetmiyordum ama sancım vardı
Oznurdediler Golge98 kasılma mi oluyor? Neden oluyor ki peki böyle nası yürüyüş yapacağız düzenli 10 dk yürüyemiyorum yahu 😅
Oznurdediler Minis122 ayy aynen aynen nefesim kesiliyor oturma ihtiyaci duyuyorum. Nasıl olacak böyle bilemedim ya
Aysershn44 Bugun muaynem vardı 35 haftalıgım doktorum o kasılmaların günde 10 taneyi geçerse haber vermemi söyledi kendinizi takibe alabilirsiniz
Oznurdediler Aysershn44 sürekli yürüsem sürekli olur gibi geliyor denemedim ama azıcık ev işi yapsam ya da dedigim gibi yürüyüşe niyetlensem hemen kasiliyorum oturmam dinlemem gerekiyor normal miymiş yani daha kontrolüm gelmemişti gelince doktora da soracağım