Tubaut Doğum sancısı için Erkek çocukları belden kız çocukları karından başlar diyorlar doğru mu acaba sizlerin sancıları nasıl başlamıştı
guzelanne01_ Tubaut bence doğru şuan oğluma hamileyim Aşırı bel ağrısı var belirti bile öyleydi 35 haftalığım yalancı sancılar başladı belden geliyor
Merve0227 Tubaut Aynen belime bıçaklar saplanıyor gibi başlamıştı kaskatı kalıyordum sonra kasıklarıma geliyordu sonra rahatlıyordum sanki hiç acımamış gibi
Tubaut guzelanne01_ Erkek bebek bekliyorum 38+2 deyim bugün sabahtan beri ara ara vuran bir bel ağrım var annemde abinde belden başlamıştı sende karından çok iyi hatırlıyorum dedi 😇 ikinci hamileliğim ilk bebeğimde erkekti ama suni ile başlatmışlardı o yüzden doğal sancısı nasıl başlar bilemiyorum
Gkcnasna Kızım var belden oldu sancısı. Şuan erkek 37 hafta daha belırtı yok ama kızım belden oldu ne kdr doğru bilemiyorum artık ☺
Tubaut Golge98 Merve0227 Peki doğum sancılarınızın başladığı gün bebek hareketleriniz nasıldı hatırlıyormusunuz 😇
Merve0227 Tubaut bebek gayet hareketliydi o gün hiç fark yoktu diğer günlerden ama çatı ağrılarım bacak arasındaki ağrım çok yoğundu tabi ben kalçamın üstüne düşmüştüm doğumdan iki gün önce ondanda ağrılarım fazlaydı
Sevdayaz Belden vurmuştu oğlumda bıçak saplanır gibi annemi aramıştım doğum sancısı olabilir demişti. Gerçekten de doğum sancısıymış. Doğum bitene kadar da o bel ağrısı geçmemişti bende.
Adapte34 Tubaut kızımda sadece belimdeydi ağrı hiç kasıklarıma inmedi şuan ikinciye hamileyim sürekli bel ağrısı çekiyorum bu da kız
myangelson Tubaut benim oğlumda belimden gelmişti kasiklara aynı adet sancısı. Adet olurken de bazen belden giriyor sonra kasıklardan devam ediyor sancısı