aaslim Bebeğinizin kıyafetlerini yıkamaya dolabını düzenlemeye, hastane çantası hazırlamaya ne zaman başladınız?
binnur64 aaslim 29 haftalık olduk dolabını geçen hafta sipariş verdik henüz gelmedi kıyafetlerini de diğer ay alıcaz
Azra00 aaslim 34-35 de düşünüyorum erken yapmak istemiyorum benim alerjik Bi vücudum var bebek de bana benzerse ufak tozdan vs etkilenir diye düşünüyorum erken yapsam dolap da vs olsa tozlancak temiz temiz koksun istiyorum
Surprizbebek1 aaslim 31+5′im, geçen hafta yıkadım. Bu hafta sonu ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum. Haftaya da muhtemelen hastane çantamızı hazırlarım 🐣
Daisy0000 aaslim 20. Haftada odası eşyaları vs herseyi hallettim.Şuan 35teyim birkaç güne hastane çantasını halledeceğim
Azra00 aaslim doktorunuzla konuşursunuz ben daha 27+5 im şuana kadar risk vs yaşamadım şükür herşey normal gözüküyor. Sağlık ocağından gebe eğitim programına katıldım orda da 35 hafta başlayın risk yoksa demişti hamilelik durumunuza göre karar verirsiniz
Azra00 aaslim yani canım çok erken hazırlama bence hele yardım edicek birii varsa bırak başlarsın 34.35de sağlıkla güzel şekilde kucağımıza alırız inşallah 🥰🌼🤍
gozkarag aaslim ben 30. Haftamda hastane çantamı hazırladım iyi ki de hazırlamışım şu an o 3 hafta bile aşırı farkediyor. Sancılarım sıklaşıyor. Bekleme canım bence 30. Hafta ideal