Gizot Merhabaa, hamileliğinizde kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız. Benim 22+3 7 kilo aldım doktorum kendimi biraz frenlememi söyledi ama elimde değil çok acıkıyorum ve kendimi tutamıyorum 🥲
babymomy_ Gizot bende 22. Haftadayım 6 kilo aldım. Doktorum bana da dedi. Makarna pilav dondurma simit poğaça börek yeme dedi. Nasıl durayım valla bilmiyorum habire acıkıyorum benımde biraz moralim bozuldu aynıyız sizinle 😔
Busraakay_26 Gizot çok alan da var az alanda şimdi sen burda 2-3 kiloluları görünce daha çok üzülürsün o yüzden boşver sorma bence 😂
Merve105 Gizot 22.haftaya girdik ben de 5 kilo almışım çoğu son 1,5 ay olduğu için doktor bana da aynısını söyledi 🥹 iştahım çok açık olmasa bile acıkınca mide bulantılarım oluyor o yüzden yürüyüşü vs biraz arttırmayı deniyorum umarım oradan dengeleyebiliriz 🌻
Sevgi-59 Bende şuan 23 haftalığım, 46 kiloyla hamile kaldım şuan 55 kiloyum canım ne isterse yiyorum valla aman kilo almayım diye kasmıyorum kendimi 😂
Agg0207 Gizot 18. Haftadaym artık 1.100gr aldım 52 ile başladım 53.100 Gr olmuşum protein ağırlıklı beslen dedi bana doktorum karbonhidrat tuketmemeye çalış aşırı tatlı tuzlu tüketme dedi bende bunlara dikkat ettim .ilk gebeligimde 6 ayda 6 kg almıştım onda çok acikiyordum sanki hiç duramiyordum
Pnr_KMRC1 Gizot 26 haftadayım 4 kilo aldım kafam karışık nie alamadım die ama doktor herşey yolunda dediği için kendimi avutuyorum☺️🌸
Haziran34 Gizot 38 haftalığım tam 18 kilo aldım doğurana kadar 20 kilo almış olurum heralde 😂 bende çok acıkıyorum ve canım çok tatlı istiyor ne yapabilirim yiyorum😟 doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı. İlk kızımda da bu şekilde kilo almıştım doğum sonrası 2 senede tüm kilolarım gitmişti yine öyle olur umarım.