Meryemeliz27 23 haftalık olduk bebek gelişimleriniz nasıl acaba kaç gram kaç cm şer anneler cinsiyetiniz neler ?
Dnzglsm_123 Meryemeliz27 24+3 olduk. 22+1 ’de detaylıya girmiştik en son. Her şey yolunda çok şükür. 27 cm 508 gram. Oğlum olacak nasipse inşallah 💕🌸
acilicigkofte 23+1 canım en son 20 haftalıkken detaylı ultrasona girdim 480 gr 27 cmdi gelişiminin önden geldiğini söyledi doktorum. Oğluşum tontişmiş şeker yükleme testi istedi haftaya yaptıracağım. Ve diyet yapmamı istedi 🙈🙈
Juniorbabyy acilicigkofte şeker yüklemesi bnde bgn yaptım 24 haftalık tam ama kimisi yapın kimisi yapmayın diyor acaba yaptirmasaymiydikda diye geçirdim
Neslihan-3388 acilicigkofte banada aynı şeyleri söyledi 8 gün önden gidiyor azcık suyuda fazla kanda şeker baktırdım düşük çıkıyor şeker yüklemeside sanırım 24. Haftadan sonra oluyormuş
acilicigkofte Neslihan-3388 güzel besledik bebişleri ondan önden geliyor bence 🙈 benim de suyum fazla ama doktorum az olmasından iyidir dedi
Juniorbabyy acilicigkofte bir hemşire arkadaşımla konusrim diyor doktor olarak yaptırin demek zorundalar ben hemşire olarak yapmadım deyince pişman oldum inaalh olumsuz bişey olmazda
Neslihan-3388 acilicigkofte yaa benimki beni biraz korkuttu şekerin olabilir filan diye şimdi iyi olduğunu duyunca mutlu oldum gerçekten yememiş yedirmişiz 😁 tombiş olacaklar