Jerryy Böyle durumlarda sonuna kadar bekletiyor mu doktorlar yoksa daha erken mi alıyorlar bilenler aydınlatabilir mi 🙂
Nurcymz Zynpbal_ ilk 10 gün güzel gidiyordu , sonra enfeksiyon oldu , tam o geçti derken kanı çok düştü takviye yapıldı , şimdide cmv virüsü hamilelikte geçirmiş olabilirim ve bu da çocuğa geçmiş olabilir diyor doktorlar ,onu araştırıyorlar
Ezzzgiii Jerryy 2 kilo 250 gram doğdu kızım ilk baş suni sancı verdiler tabi 7 saat aldım dayanamadi miniğim kalbi yavaşladı acil sezeryana aldılar
Ezzzgiii Jerryy devlette ilk baş normal doğum deniyorlar ama özel imkaniniz varsa eğer bence direk sezeryan olun küçük bebekler suni sanciya tepki veriyormuşlar böyle
Jerryy Ezzzgiii malesef bende şehir hastanesine gidiyorum büyük ihtimal suni ile dener önce. Çokta küçük doğmamış maşallah. Küvöze girdi mi
Ezzzgiii Jerryy sadece bir saat gözetim altında tuttular girmedi çok şükür 20 günde 3 kg oldu bile moralinizi bozmayın onlar çok güçlü emin olun
Jerryy Ezzzgiii bendekinin sebebi belli değil tekrar doktorla görüşmedim bakalım ne diyecek gittiğimde erken alalım diyecek mi onuda bilmiyorum
Mehtap10 Bana da 2 hafta geriden geliyor dedi ama erken alırız gibi bir şey söylemedi 35 haftalık şuan