Daisy0000 beyzzsenturkk İnşallah canım, ben sıcağı sevmiyorum bayıyor beni.. O sıcakta bide emzirme vs nasıl olacak diye gözüm korkuyor açıkçası, hele ki denizden çıkmışsın yapış yapışsın bi yandan nem-sıcak 😑
beyzzsenturkk Daisy0000 göğüs altları cok pişik oluyo dikkat edin bakalım ilk perişan oluruz sonra tecrübemizle gezeriz artık😂
cauuv1 beyzzsenturkk olsun yaa buralardan uzaklasmak bile yeter degilmi bizim de rahmetli anneannemlerin evi şimdi eşimle annemlerle gidiyorumm
ArvenMom beyzzsenturkk bayramda kızım 50 günlük falan olucak eşim babalık iznini o güne yazdırdı sapancaya yada muğlaya geçicez 🥹
beyzzsenturkk Zumzugukodummuzzingillatirim alt komsum suriyeli gece 1de matkap çalıştırıyor sence bana koyar mı senle komsu olmak 😄😄 şikayet de ettim kaç kere polisler kâle alıp gelmiyor bile 😂
uzlet beyzzsenturkk ailem İstanbul’da nasipse oraya gitmek istiyorum kızım da bir buçuk yaşında onu denize sokmak gibi bir fikrim var ama orada bir türlü havalar tam ısınmadı Denize girecek kadar havaların ısınmasını bekliyorum Bir an önce bir yandan da sabırsızlanıyorum🙄
beyzzsenturkk uzlet ay benimki bu yaz giremez suya galiba sizin minnoş tadını cıkartsın bende cok heveslendim simdi 😂🌸🫶🏻
Durubebegim beyzzsenturkk hiç bir planım yok ev taşıma dekor badana derken yaz biter sanırım ☹️ Memlekete gideriz bayramda günü birlik Şile Sakarya falan yaparız yinede 😁
beyzzsenturkk Durubebegim benim içim dışıma çıktı şileye gitmekten böyle az bilinen güzel aile yeri kesfetmeye calısıyorum herkes her yeri kesfetmis coktan ya
Ozlemdemir beyzzsenturkk doğuma bir ay kala ( Ağustos ) Marmaris’e gitmeyi dusunuyoruz ben eltim eşlerimiz çocuklarımız kaynimin evi var orda boş bı hafta kafa dinleriz insallah
Zumzugukodummuzzingillatirim beyzzsenturkk aşkım o anlamda değil ya bizde Genelde anneeeğğm babasğğmmm aşkıııım diye gürültü olur. Hep beraber olunca coşuyoruz çünkü ailece ama o manada manyaklık değil fldşdld