Kbraaaaa-- Alimenur 😄😄 kiz napayim temmuzun ikinci haftasına geliyo dogum gerçi ben okadar bekleyecgini bile dusunmuyorum kurbanda dogurmasam bari gitsek gitsek hastaneye gideriz biz bu sene 😄😄
Daisy0000 beyzzsenturkk Nasipse haziranda doğumum olacak,Eylül başı gibi biyerlere gideriz diye düşünüyorum ama gözümde korkmuyor değil.. Bebek durur mu,yolda veya tatil bölgesinde zorlanır mıyım,tatil burnumdan gelir mi bilemiyorum..
beyzzsenturkk Daisy0000 yenidoğanlar aslında uzun uyudukları icin sakin oluyorlar insallah sakin bir bebeginiz olur
Zumzugukodummuzzingillatirim beyzzsenturkk yazın full kayınvalideme taşınıp her gün havuz bsşı yapacağım. Normalde Hatay’a gidecektik ama olanlar malum… Bide 1 2 haftalık denize 0 bir yere kaçarız mis. Bana yeter bu sene Umikoyla…
beyzzsenturkk Zumzugukodummuzzingillatirim ya nasıl kaynanişkona gidiyosun bi benimki mi kuyumu kazıyor dleökdwşdöke sen sultanbeylide mi oturuyosun ağlarım
Nurr_22_22 beyzzsenturkk öyle valla bir hava almaya çıkıyoruz yolun ortasında rezilligimiz çıkıyor eaim kucağa alistirdi arabayı istemiyor ya da uyku çok sıkıyor uyumuyor arabada dışarı çıkmaktan soğudum inşallah çabuk geçer bu haller 🙏
Alimenur Kbraaaaa-- benimde 23 haziran gözüküyor amma velakin bende o kadar bekleyeceğini düşünmüyorum 10la 20 haziran arası bekliyorum valla Doğumdan önce gidelim dedik havalar ona göreydi eşimde dedi çocuk doğsun onunla birlikte gezeriz güzel bi tur yapalım dedi çocuğu da kendi taşıyacakmış o yüzden kabul ettim😁😁
Busraakay_26 beyzzsenturkk otel tarzı mı istiyorsun yoksa kamp günü birlik falan mı Ben yeni doğum yapacağım için evde oturacağız anca
beyzzsenturkk Busraakay_26 otellerde sıkılırız diye düşünüyorum kamp yapmak istiyoruz ama 6 aylık bebeyle kamp yapılır mı bilemedik gündüz öyle böyle uyur da gece nasıl sallarım uyku isini naparız bilemedim beşiksiz
heleninannesi beyzzsenturkk balayı yapamamıştım kışın evlendiğimiz için haftaya Antalya’ya gitcez inşallah Alanya’da otel tuttuk ama hamilelik yoruyor hemencecik beni sürekli uykum var 😂
beyzzsenturkk Syma_07 valla ben denizden cok korkuyorum gitsem bile dısında dururum öyle bi fobi ama bu tostik girerse mecbur kosucaz pesinde 😂
Syma_07 beyzzsenturkk suyu seviyorsa çıkmak istemez ayy bide bikini girdiricen düşününce ısırasim geldi simdii😂😂
beyzzsenturkk Nurkcy yenidoğan bebekle aslında uzun uzun uyudukları icin cok rahat olabilir ama bilemedim tabi bu sene acemiliğimize gelsin nazarlık olsun seneye acısını çıkarırsınız 🥳
Eylulmom_ beyzzsenturkk çıkın çıkın eşimin işlettiği butik otele gelin kızlar hep bize can suyu olur hem tanışırız 😅😅
beyzzsenturkk Burnumageliyoduslkmsn bolu yedigöller o kadar guzel o kadar inanılmazdı ki tabi biz sonbaharda gitmiştik su üzerinde yaprakların yansıması harikaydı kesinlikle öneririimm
beyzzsenturkk mucizemgelsin ahahqhha ayh cok güldüm allah napmasın seni bakma benim kaynana da çalıştırmaya köye cagırıyo aklınca ama adım atmam tatil dediğin gezerek dolasarak vakit gecirdiğin biseydir calısınca ne anlamıı var kiiii