Bezgii Emineer33 valla arkadaşlar bence bu konu çok takılması gereken bir şey değil ya sevmekle alakalı. Özel eğitimde çalışırken tedavi ettiğim çocuklara bile istemsiz annem derdim içinde sevgi varsa böyle çıkıveriyor bence 😅 . Anne dedi diye annnesi olacak değil ya çocukta sizi bilir zaten ilerde hala der halasina
yanlisanlamaama Emineer33 benimki de benim kızım falan diyor doğmamış bebeğe bir gün terslicem artık normal gibi gelebilir ama ben çok kızıyorum
Rknvlkn Emineer33 benimki de öyle hem kaynanam hem görümcem öyle seviyor ilk zamanlar tuhafıma gidiyordu ama artık alıştım sanırım 4 yıl oldu
Rknvlkn Emineer33 yok hayır hiç demedi görmedi de ama uzaktayız ondan da olabilir yanlarında büyüseydi nasıl olurdu bilmiyorum
Aytac27-07 Eltim ,kaynanam kızımı öyle sever annem diye,,hiç rahatsız olmadım bugüne kadar,,,daha da mutlu oluyorum onların kızımı içten sevdiklerini görünce
pandasever Aytac27-07 ay insanların da derdi yok bu hayatta dert arıyorlar kendilerine. Hem.halayim hem.teyzeyim İçgüdüsel olarak annem oğlum kuzum.vs diyorum severken. Annem dedim diye annesi mi oldum çocuklar annesi mi sanıyor beni ne alaka .o içtenlikle alakalı..ki bazen yaramazlık yaptıklarında da annem çocuğum yavrum.yapmayin diyorum Burda ki her bir posta hayretle bakıyorum.
1072PINAR Emineer33 Ben de teyzeyim ama hiç annem diye sevmedim yeğenimi.Ama kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum eltinizin.İnsan bazen o kadar çok seviyorki kendi evladı olmasa da annem diye seviyor.Bence mutlu olmalısınız belli ki evladinizi çok seviyor.
CeydaST Emineer33 ya bazen çok sevdiğim bebekleri ben de yavrum annem diye severim bunu kişisel algılamayın bence. O çok sevdiği için öyle söylüyor. Ama rahatsız oluyorsan yine de tatlı dille bu şekilde sevdiğinde ben farklı şeyler hissediyorum böyle sevmesen olur mu gibi rica edebilirsin
Kubukargl Emineer33 ıy benim kaynanada oğlumu aşkım bitanem sevgilim diye sesleniyo ayar oluyorum eşime dedim çocuk babaanne torun ilişkisini bilsin ha yok devam ederse görüştürmeyi düşünmüyorum hele birisi annem diye sevecek kaldırırdım sanırım ortalığı ya
Eymenmoms Emineer33 izin vermeyin banada kaynanam bunu yapıyor du kesinlikle art niyet bu bence annesi benim deyin kibarca
Emineer33 pandasever ama belki kendi kızı olmadığı için benim kızımı sahiplenecek anne diye sevdirecek kendini
Havvaemre Emineer33 Ha maşallah söyleyin ozaman açıkca bi zahmet kendi cocuklarına göstersin sevgisini
AnneOluyorum35 Emineer33 bende görümceyim bazen ağzımdan oğluşum annem diye çıkıveriyo ama benimde oğlum var hep öyle sevdiğim ağız alışkanlığı olmuş hemen toparlıyorum açık açık söylüyorum bazen ağzımdan kaçtıgını sorun yok diyebilirsin diyo ama kendimden hatırlıyorum kayınvalidem hatta annem bile annemmmm dediğinde hoşlanmazdım ilk üç dört ay sesimi çıkarmadım sonra uyardım çocuk kimin neyi olduğunu bilsin ağzınız alışmasın böyle birinize anne dese bu çocuk çok üzülürüm dedim direkt
asyasemin Emineer33 kendi bacın annen öyle sevse tepki verirmiydiniz? Bunlar çok olağan güzel şeyler. Bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Hiç takmam öyle şeyleri. Dert aramayalım kendimize
MugeGuness Emineer33 benim görümcem de kızımı annecim diye seviyodu. Ben de birkaç defa onun 4 yasındaki oğlunu annecim diye sevdim. Bidaha da denk gelmedim annecim diye sevdiğine mesaj yerine ulaştı sanırım 😃
bilinbakalim Emineer33 Kız kardeşiniz veya anneniz o şekilde seslense bu kadar sinirlenir miydiniz? Sevsin.