Daisy0000 Fik Valla geçmiyor gibi geliyordu ama bi baktım 36ya yaklaşmışım🥹🥹 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
gunesveannesi16 27+3 deyiz 1381 gr bebeğim doktorumuzun söylemesi biraz hızlı kilo almış dedi biraz korktum bende sizce korkmalı mıyım?
Ozoooo Nazy_a kaç kilo acaba şuan ve kaç hafta yani aslında kilo alsın diye uğraşmıyorum ne bulursam yiyorum yani 😹 süt muz kuruyemiş kilo yapar derler ben meyve çok yerim belki ondan olabilir
Suedaozkan Nazy_a canım muz badem fındık somon et tavuk köfte süt ve kaşar peynırı cok güzel kılo aldırıyp bebege
Ferayzaman 32 haftalık oldum, bebeğimin kilosu 1700 grm ama sanki biraz düşük gibi .bu doğuma kadar bebeğimin kilosu , yükselir mi ?
Temsi_esma Ozoooo Maşallah 🤲❤️ Bizde 32+4 haftaligiz 2 gün önce kontrolüm vardı 2000 gr dedi boyu ve kg haftasiyla orantılı gidiyormuş 🤲💞💞
Cansuu00 Ozoooo 36+0 da 2850gr. Bugüne kadar kafası ve göbeği hep bir hafta veya 10 gün kadar önden gidiyordu ama bu hafta itibariyle ikiside 4-5 gün geriye düşmüş. Bana biraz zayıf geldi. 38+5de sezaryen olacaz