Serpilinumudu Ozoooo 23+2 de 600 gr dı salı günü randevumuz var 26 haftalık oluyoruz bakalım kaç gr olmuşuz ❤️
Dila5 Denizzz1616 34+4 de 2600 dü bebeğim doktor biraz tombiş normali zorlar demişti hamur işini ve tatlı yememem gerektiğini söyledi sizinki dedi mi böyle bişey hatta şekerim varmıydı diye teyit etti ama yoktu yani
Zln2152 bgunes ben hem özel hem devlet takipliydim de bana vermediler decaviti de 20. Haftada bıraktırmıştı doktorum
ecg Ozoooo 32+4 2.465 g 🥰 kaba eşyaları önden almıştım şimdi de keyfi bakınıyorum. Ani durumlara karşı kıyafetleri şimdiden yıkasam mı diye düşünüyorum.
Yoncaburak beyzanurk2502 1 hafta da ne yedınız de bu kadar kılo aldı 🥹32. Haftada 1900 dedi doktorum normal dedi ama bana küçük geldi
beyzanurk2502 Yoncaburak bilmiyorum ki hep önden gidiyordu zaten bir haftada yarım kilo almasını bende anlayamadım ama muz yumurta tarzı şeyler yerseniz bebeğe kilo aldırır 🥰
35_tecrube Ozoooo dün kontrol günümüzde 27 hafta bitti 1100 kilo boyda 36 doktor gayet güzel dedi hazırlıkta tek emzik ve bezi kaldı sukur
Minimalannesiii Ozoooo 26+1 hafta 930 gram 32 cm 🐣🥰 Hazırlıklar da yavaş yavaş devam ediyor gayet iyiyiz 🤭🤰
Kdr1903 Dün gittim bende 24+3 haftalığız 31 cm boyu 650 grm kilosu az geldi bana ama 12 kg aldım en son tabi 1 aydır tartılmıyorum 🤰
Smlaa SinemAkyldz_ hiç bir şekilde ilgilenmiyo arıyorum acmiyo ben de söyledim başta galiba hırsından yaptı sen çok kilo almışım ama çocuk beslenemiyo anlaşılan zayıf falan dedi