Mommyyyyyy Bugün bebeğimi görmeye gideceğim bir buçuk aydır göremiyorum inşallah sağlığı herşeyi güzel gider ,, kimler girdi detaylıya gitmeden ne yapmalıyım ☺️☺️??
Hmyraltnts Mommyyyyyy 21+1 de girdim iki gün önce gitmeden çikolata yemiştim ama beyefendi gittiğimde uyuyordu ve arkası dönüktü yanımda maalesef çikolatada yoktu öksürerek ve karnımı sallayarak biraz hareket ettirebildik çok az gösterdi yüzünü pek göstermedi minik beyefendi. Doktorumuz hatta uykucu olduğunu söyledi ki çok haklı gün içinde gayet sakin ara ara hareketli oluyo genellikle geceleri çok hareketli. Sizde yanınızda çikolata bulundurun mutlaka çünkü kazım oluyor umarım uyanık olur yüzünü gösterir ve sağlıklı olur 🤲🏻🤍
Ebru_20 Mommyyyyyy 1.bucuk ay uzun bir zaman değil mi ya ben 2haftada bir gidiyorum o zaman bile insan çok özlüyor ya
Mommyyyyyy Anonim3447 yaaa evet öyle olabiliyormuş ben bulundurayım ve gitmeden de yiyeyim diyorum inşallah uyumasın da yüzünü görelim
Ebru_20 Mommyyyyyy çok hareketli olursa da detaylıca doktor bakmak istediklerine güzel bakamiyor kipirdadigi için ben kahvaltıyı yeni yapıp gitmiştim çok hareketliydi doktor çikolata mi yedin diye sordu hayır dedim çok hareketli net olmuyor dedi 45 dk sürdü çünkü hareket olduğu için doktor güzel bakamadığı için uzun sürdü
Ayseglyldrm Nerde yaptiracaksin acaba detaylı ultrason benim gittiğim özelde yokmuş devlete yönlendirdi doktorum ama nerden randevu alicam bilmiyorum
Mommyyyyyy Bugün girdim detaylıya hiç iyi şeyler duymadım bebeğim de spina bifida tanısı kondu belde açıklık diye geçiyor ve beyinde kafadaki sıvı o açıklıktan dışarı çıktığı için beyin gelişimi ilerlemiyor baya bi geri de ve bu belde ki açıklık da bebeğin engelli yürüme engeli veya yatalak hasta olarak dünyaya gelebilir dedi bilmiyorum başına gelen oldu mu bol bol dua ediyorum sizden ricam sizlerde dua edin yarın tekrar başka doktora gözükeceğim çok üzülüyorum
Kardelennn34 Mommyyyyyy çok geçmiş olsun inşallah düzelir kaç haftalikken girdiniz bende yarın giricem inşallah güzel haberler alırım
Gamgamze Mommyyyyyy çok geçmiş olsun rabbim şafi isminde şifa versin çok üzüldüm inşallah doktor yanılmıştır
Sumeyyealts Mommyyyyyy folik asit kullanmış mıydınız çok geçmiş olsun umarım En kısa zamanda düzelir rabbim şifasını versin şafi ismiyle🤲🏻
Mommyyyyyy Kardelennn34 21+5 de girdim. İnşallah dilerim rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz sıkıntısz güzel geçer rahat olun mutlu olun 🤍
ilknurakdogan1 21+2 yiz bugün yani cumartesi bizde ayrıntılıya gireceğiz . Güzel haberler almayı nasip etsin Allahım sizde canınızı sıkmayın başka doktora da gidin bazen yanılmalar olabiliyor
Mommyyyyyy ridakegzo amin inşallah Allah razı olsun hepimiz isteyen bekleyen herkes inşallah sağlıkla almayı nasip etsin rabbim
Mommyyyyyy Sumeyyealts tabi ki ilk trimester bitene kadar kullandım düzenli olarak sonrasında doktor takibi ile bırakıp başka vitamin ilacına geçmiştim
Mommyyyyyy gakkoyengee evet öyleymiş ama ben düzenli olarak kullandım doktor takibi ile bıraktım yeni ilaca başladım
gakkoyengee Mommyyyyyy anladım canım sağlıkçıyım o yüzden ayrı merak ettim çok geçmiş olsun 💐 inşallah yanlış teşhistir ❤️