HavvaKt Merhaba sevgili anneler ve anne adayları 🤗 bu konu hakkındaki önerileri özellikle tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim 💕 yeni doğan için kaçar tane ve almalıyız. 9 aylık da almak çok büyük mü olur başka neler alalım yardımcı olursanız sevinirim
beyzzsenturkk HavvaKt 4 aylık kızıma 9-12 giydiriyorum😂 bebeginizin gelisimine baglı kimisi 3-6 aylığı aylarca giyiyo kimisi de bizim ki utanmasa 1 yaş giyecek😂 her cocuk kendine özel diğer bebeklerle kıyaslamayın ben aldığım çoğu seyi hic giydiremedim bile bi kaç tane alın doğduktan sonra asıl alısverisinizi yapın bence
Merve0227 HavvaKt Bebeğin kilosu ve gelişimine bağlı ilk aylar sadece hastane çıkışı giydirmiştim sonra takımlara geçtim zıbınları hep 3-6 arası almıştım onlar baya kurtarmıştı ve uzun süreli giydirmiştim sonrada kiloya göre hareket ettim ilk başlarda evi kıyafet doldurmadım açıkçası Aslında ben hiç kıyafet almadım hep hediye geldi sonradan sağolsun teyze ve anneanne hiç fırsat vermediler 😁
Kediler HavvaKt annemin yönlendirmesi ile zıbınları 3-6 aylıktan başlayarak her dönem için 2′şer tane aldım. Zaten hastane çıkışının ve takımların içinde de kendi zıbınları oluyor. Küçük gelmesindense büyük gelsin, rahat rahat giyer diye düşünüyorum