Mdf17 Kızlar 32. Haftam arefe gününe denk geliyor, ben çalışmaya devam etmek için rapor almak istiyorum. Poliklinik olmazsa o gün acilden giriş yapsam nöbetçi kadın doğum uzmanı çalışmaya devam edebilir raporunu bana verebilir mi?
Kediler Mdf17 siz söyleyince fark ettim, benimki de bayrama denk geliyormuş… 1-2 gün geç alsak sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum?
ballikedii Mdf17 benimde haftalık izinime denk geldi hemde pazara 1 yün sonra gittim aldım 32. Haftanız hangi düne denk geliyorsa o tarihten yazıyorlar sanırım çünkü benim aldığım günden 1 gün öncesinde çalışabilir tarihi olarak yazıyor
Dilekata123 Mdf17 arefe günü öğleye kadar açık özele gidiyorsanız benimde ramazan bayramı arefesine denk geldi öğlene kadar açık olduğu için aldım ama olmasaydı 1 gün öncede gelebilirsin demişlerdi geç olmasın daha iyi dedi bence doktorunla konuş mutlaka bilgi verecektir
gozkarag Mdf17 canım benim de 19 mayıs cumaya denk geliyordu. Doktorum da yoktu. Cumartesi günü gittim sekreterler var olan bir doktorla girişimi yaptı hemen doktora bile görünmeden hallettiler ben kendime de mail atılmasını istedim iş yerime atabilmek için. Kendi iş yerime de cumartesi attım. Bir sorun olmadı
ballikedii Mdf17 yemiyorlar benim raporumda 32. Haftam pazara denk geldiği halde pazardan itibaren yazıyor istersen atarım resimini örnek olarak
Mdf17 ballikedii ya çok iyi olur aslında. Birde ben arefe günü çalışabilir raporu yazdırcam o gün dolduğu için. Ama resmi tatil kurban bayramı olduğu için çalışmıcam bayram tatili de aktarılan günlere ekleniyor değil mi çalışmasam bile?
Mutluemos ballikedii benim raporum da altta yer alan kelimeler yazmıyor ptt falan filan acaba analık ödeneği alamayacak miyim
Mdf17 Dilekata123 1 gün öncesinde gidince 1 gün öncesi mi 32 haftalık dolmuş gibi sayılıyormuş peki? Salı arefe olduğu için cumartesi den başlayıp 9 gün tatil ederler diye düşünüyorum da ben
ballikedii Mdf17 raporluyken resmi tatil olursa normal iş günün gibi sayılıyor çalışabilir raporu diye biliyorum mesela haftasonuna denk gelen resmi tatillerde bizde öyle sayılıyor raporda öyle sonrasında eklenmiyor yani raporun donunda ekstra gün olarak
Dilekata123 Mdf17 Tarihi 32 den başlıyor olarak hesaplıyorlar zaten ultrasonda da genelde günü gününü tutmuyor ya o yüzden o tarihten yazabiliyorlar yani benim doktorum öyle yapmıştı ama geç olmasın yeter dedi arefe günü çalışmıyorsa hastane 1 gün önce gidebilirsin birde raporu alınca mutlaka işlettir beklemeden çalıştığın yere yada muhasebesine ulaştıramasanda resim at sıkıntı çıkıyor sonra çok değişik durumlar
Denizsem Geçtiğimiz ramazan bayramının 1.gününe denk gelmişti benim, acildeki nobetci doktor yazdı.tarohi de o günden hesapladılar, bugün de 37.hafta için çalısamaz alıcam.
Mdf17 Kızlar çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için. Sayenizde endişe etmeme gerek kalmadığını anladım. Tatil gününe denk gelse de 32. Haftadan itibaren sayılıyormuş rapor anladığım kadarıyla.
ballikedii Mutluemos alacaksınız o hastaneye göre değişiyor sanırım çıktısı sigortalıiseniz her türlü hakkınız
ballikedii Mutluemos prim gününüz mü ondan tam emin değilim ama son 1 yıl içinde 90 gün mü ne sigortalı olmanız gerekiyor diye hatırlıyorum nedense
Sudennaz Mdf17 benimde doğum raporu 19 mayıs a denk geldi dr um 1.2 gun gece sıkıntı olmaz dedi ayın 22sinde aldım canım