yeninesilanne-99 İnstgram da güvenilir, isimli hastane çıkışı hazırlayan sayfa biliyor musunuz kızlar? Aşırı pahalı da olsun istemiyorum. Bi tane sayfa bulmuştum ama 3 lü setler bile 500 lira, o kadar paraya da değmez.
merveliyyy yeninesilanne-99 ben hastane çıkışı değil de beşli set olarak dolaptan 0 ürünler satan bi sayfadan almıştım bakabilirsiniz  Bu ikisini aldım birini bebeğime birini yeğenime yeri falan çok güzel geldi 
elaweannesi yeninesilanne-99 canım ben yaptırıyorum gayet kalite we güwenli bi bayan işk kızımda da ordan yaptık ikinciyede yapıyoruz düşünrsen no atarım instagram hesabıda war nakış öğretmeni normalde
miray_aden yeninesilanne-99 trendyolda NEU KIDS magazasina ve BEREN KIDS magazasina bakabilirsin ucuz ve kaliteli satiyorlar
elaweannesi yeninesilanne-99 10 lu yaptırdım we nohut battaniye beraberinde totalde 480₺ takım 28₺ kargosu battaniye penya olursa 450₺ toplam ayrıca kargosu
merveliyyy merveliyyy yanında da bir zıbın hediye koymuşlardı sayfanın ismi de yazıyor bakmak isterseniz
merveliyyy ozturkaeb teşekkür ederim fiyatı da gayet uygun bence satıcı da ilgiliydi şans eseri gördüm aldım ama çok sevdim 😊
Ezgi1990 miray_aden merhabalar müslin örtü gerekiyorsa trendyolda HOCCA markasından alabilir misiniz? Ürünler bana ait evde kendim kesip dikip fotoğraflayıp satıyorum , çok teşekkür ederim şimdiden
merveliyyy Syma_07 sadece eldiveni yok setin içinde oda benim için çok önemli değildi şapka alt üst ve önlük var 4 parça
2evlat1anne yeninesilanne-99 11 li isimli hastane çıkışı seti çanta hediyeli bebeqon sitesinden 425 tl ye aldım
nurbanu-y yeninesilanne-99 tulum şapka eldivenini https://www.lalumierebebemaison.com/ ‘ dan yaptırdım 350₺ onlara ödedim 280₺ de yastık yaptırdım çok güzel geldi hepsi
Ygmrsrcn yeninesilanne-99 Melizababy sayfasından 3lü set şeklinde yaptırdım. Tulumunun kumaşı yumuşacık ilgileri de çok iyiydi. Fiyat olarakta çok uygundu farklı modelleri de var bakmak isterseniz