Zelihaa1409 Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim doktor kontrolde küçük bi kanama alanı gördü şuanlik dışa kanama yok.Progestan kullanıyorum uzan dinlen geçer dedi.Böyle olup duzelen varmı.Benim rahmim kalp şeklinde ondan olabilirmiş.
Zeykan Zelihaa1409 benimde 6.haftada biraz büyük kanama alanım vardı progestan fitil olarak kullandım ama alerji yaptı 1 hafta full yatttım wc duş harici yemek yiyecegim zaman kalktım kendiliginden kaybolmuş ama şuan yine başladı 13 haftalık hamileyim minicik bir kanama alanı var dedi bu sefer igne kullanıyorum umarım buda geçer
ayanarta1 Zelihaa1409 bende 7. Haftadayim aynı sorunu yaşıyorum progestan alıp dinleniyorm benimde kalp şeklinde ilk doğum çok sağlıklydi ama bu sefer böyle oldu geçer inşallah
Zelihaa1409 Zeykan gecms olsun banada küçük dedi ama kafama takıldı büyürse bebeğe zarar veryomus düşük oluyomus
Zeykan Zelihaa1409 hiç kötü düşünme dinlen agır iş yapma beslenmene dikkat er bol bol dua et geçececk bu gunlerde aaglıkla kucagımıza alacagız bebişlerimizi
Zelihaa1409 Zeykan inşallah canm Allah razı olsun benim daha hc cocugum yok iki düşüğüm var pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum smdide bu sorunlar var işte bazen umudum çok gdyo hc anne olamayacağım gbi hissedyorum
Zelihaa1409 Ben kan sulandrici da kullanıyorum içerde kanama alanı var dye bunu biraktrmasi lazmmi aceba,doktor bsey demedi