Tugbaer1 Kızlar 12+1 oldum bugün folik asitin birini içtim. Yarın için son bir kaldı. Sizce doktora gidesiye kadar folik asit alıp devam etmeli miyim ? Ya da yarın bitirip folik asiti bırakmalı mıyım? Aklım çok karışık tam 12 olunca mı yoksa 12 haftalığın içinde örneğin 12+6 da mı bırakmam gerekiyor ?
PrensinibekleyenAnnee Tugbaer1 onu bende merak ediyorum benimde paket çok az kaldı 12+2 biter ilaç galiba paketi bittirp öyle bırakıcam
Elt60 Tugbaer1 ben 6 haftalıkken başlamıştım folik asit kullanmaya. 60 kapsülden oluşuyor. Şu anda 15+6 haftalığız. Doktorum kutu bitene kadar kullan sonra alma demişti. 13.haftadan itibaren de ocean mummy kullanmaya başladım. Genelde ilk 3 ay diyorlar folik asit için.
cevikannesi Merhaba, bildiğim kadarıyla folik asit doktor kullanma diyene kadar devam edilmesi gereken bir vitamin takviyesi. Şahsen ben öyle yapıyorum 11 haftalığım bitince doktor yeterli diyene kadar devam edeceğim :)
Tugbaer1 Elt60 bakalım pazartesi doktora gideceğim ama iki gün boşluk olacak folik asit ilacım bittiği için. 2 gün kullanmasam bir şey olur mu acaba
Nuraykarabulut 22 haftalık hamileyim doktorum 8. Hafta itibariyle elenetal 2 verdi hala daha da kullanmaya devam ediyorum başka doktora gittiğimde kullandığım vitaminin iyi olduğunu ekstra demir kullanmana gerek yok dedi
Dilarayy Haftaya kadar kesin olarak kullanılmasını gerektiğini biliyorum. 8 haftalık hamileyim elenatal 1 kullanıyorum 14. Haftadan sonra isteğe bağlı elenatal 2 ye başlayabilirsin dedi dr