Oznurboluzun Emali ben de çok kararsız kaldım bu konuda komsum var o oğluna ilk 2 ay köpük şampuan kullanmış uni baby markası ondan alicam inşallah vucudunada hakikî zeytin yağı kullanıcam ilk zamanlar şimdilik losyon veya yağ almadım
ikizlerimveannesi Emali mustela setini aldık daha kullanmadık çok tavsiye ediliyordu bakalım kullanınca daha iyi anlaşılır
asoplavix Desitin almıştım doğumdan önce, oğlumun anal kısmı gaz sancısıyla ıkınmaktan noktacık noktacık yara oldu. Anal kısma yakın popusu da çok pişik oldu. Zeytinyağı kullanmaya başladım baktık geçmedi doktora gittik. Coresatin diye bir krem verdi. Kantaron yağı ile dönüşümlü onu kullandık. Hiçbir sıkıntımız kalmadı. Hala daha desitin kullanmıyorum kantaron yağı sürüyorum🤱🏼
Duyguynrky Emali unibaby şampuan kullanıyorum (kendi gözümde denedim yakmadığına emin oldum 😁) pişik kremi sudocrem ve bepantol kullanıyorum.
askinsy Yeni doğan için şampuan ve pişik kremi için Minoris in ürünlerini al canım şampuanı organik göz yakmıyor pişik kremide hanımlar hem pisik tedavi ediyor hem önlüyor