Emali Sizce yenidoğan bebekler için şampuan,pişik kremi ve bebek yağı olarak hangi markayı kullanmalıyız?
ozgeya Emali biz mustela’nın setini kullanıyoruz çok memnun kaldık.şampuanında konak engelleyici özellik var,bebeğim 2 aylık oldu tek bir konak problemi yaşamadık🤗
Gyyildiz Ben mustelanın yenidoğan setini aldım çantalı bir set araştırırsanız denk gelirsiniz mutlaka 🤗
AAylin Mustela ve bioderma icerigi en temiz olanlar. Instagramda muhendisinoglu'nu takip etmenizi öneririm. Tum urunlerin iceriklerini inceleyip temiz icerikli olanlari listeliyor. Ben cok faydalaniyorum👍
EmineIsbilir AAylin aynen bende herşeyimi oraya bakıp liste yaptım kendime canım bebeklerimize sağlıklı şeylerle büyütelim inş 🤲🏻💙
reinamm Emali duymadm ama takip ettiğim bi sayfa var. Bebeklere dair ne varsa hepsinin içeriklerini inceliyor tek tek. Şimdi baktm bahsettiğin marka yıldızlar arasında🤗 https://www.instagram.com/p/BprMqlOloca/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=j2zcf6woaij0
Swraksya Emali evomere ben aldım bebek şampuanı ve anne göğüs kremi aldım henüz kullanmadım ama içerik olan temiz .
Limonata Arkadaşlar hepimizde artık İnstagram var:) instagrama giriyorsunuz mühendisinoğlu diye aratıp takibe alıyorsunuz . Hangi ürün güzel hangi ürün içeriğinde neler var anlatıyor. Harikaaaa bütün anneler ve ben tabiki bayıla bayıla ürünleri inceleyen adamak okuyup şaşırıyoruz 😊😊