YuvarlanamayanPaanda naneliseker_ pazartesi bende gidecem bakalım ne olursa betan kaçtı askm gittiğinde
Dilarayy Ben göremedim canım 7. Haftada kese göründü bebek görünmedi detaylı ultrasonda kese bebek kalp atışı duyuldu
Deletedmom_50 Dilarayy ay iyi olmuş canim gözün aydın benim ilk gebelik boş gebelikti sevindim adına şimdi de 25+4 hafta hamileyim
Dilarayy Deletedmom_50 Allah razı olsun canım teşekkür ederim benim de 2. Gebeliğim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
naneliseker_ Deletedmom_50 evet belli belirsiz bise var ama kese mi değil mi henüz küçükk denildi banada gösterdi hiçbiriy anlamadim. Kendi doktorumuz olczz herhalde 🤣
naneliseker_ Deletedmom_53 evet belli belirsiz bise var ama kese mi değil mi henüz küçük denildi banada gösterdi hiçbiriy anlamadim. Kendi doktorumuz olczz herhalde 🤣
Deletedmom_50 Dilarayy aminn kuzum inşallah Rabbım isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah bizede sağlikli sihatli kucağımıza almamızı nasip etsin
nora_01 naneliseker_ idrara sıkışık gidersen daha net görünüyo doktorun hemsiresi bana sormuştu idrara sıkışık mısın diye evet dedim cok iyi dedi
Deletedmom_50 nora_01 kuşum biliyormusun bazi doktorlar da diyolar neden sıkışık geldin göremiyorum diyolar anlam veremiyorum ben bu durumlara
naneliseker_ nora_01 valla hiç cisim yoktu kan aldi. Bende anlamadım keseyi gördüm bana gosterdi demekki ben anldm i anlamadi baya küçüktü
nora_01 Deletedmom_50 ben valla süreklii tuvalete gittiğim icin he seferinde idrqra sıkışık oluyorum hic bi doktorda neden öyle geldin demedi hepsi daha iyi dedi 4 doktor gezdim 😂
Deletedmom_50 naneliseker_ devlet doktorumuydu bazıları iyi olmuyo bende simdi devlette doktorumu buldum.bildgin özel hastanede ki doktorlar gibi