Sadebikahveee Beigebaby inşallah pazartesiye kadar kendi sancılarınız gelir de Sağlıkla kucagınıza alırsınız 🙏🏻 dogumdan sonra bilgi verirseniz sevinirim 😊
Beigebaby Sadebikahveee Amiiiin inşallah bende öyle istiyorum nasip kısmet artık çok teşekkür ederim, tabii paylaşırım inşallah 🩷🌸
Sedef_rengi Beigebaby sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah ben de ceysu hanıma gittim ama numarasını istemeyi unutmuşum iletişim bilgisini veriyor mu
Visal95 babyy__ kesınlıkle ekol sadık bey. Can hastanesi ve medicanayada gittim üç dört doktlr gezdim. Ben kendim medıcanada ilkay hanıma gidiyorm oda cok tatlı bi doktr. Sigortam gecseydi ekole sadık beye giderdim bi deneyin derim
Patatesanne babyy__ merhaba. Bayraklı Lider centrio da Erhan Çağataya gidiyorum çok memnunum aşırı ilgili 1 saat vakit ayırıyor ve her sorunuza üşenmeden cevap veriyor. Ani bir durumda istediğimiz zaman ulaşıyoruz. 8. Ayımdayım çok memnunuz
Yakli123 Çiğli ekole gidiyor Calibe Demirkan doktorumdan çok memnunum tavsiye ediyorum her daim iletişime geçebilirsiniz ayrıca elide çok hafif çok ilgili güleryüzlü
Beigebaby Sedef_rengi Amin inşallah teşekkür ederim , bir kartvizit veriyor onun üzerinde numarası yazıyor evet
Cerreeennn Çınarlı hastahanesi reşat bozoklar 4. Ayımıza girdik çok memnunum hamile kalmadan öncede doktorumdu 🙏🏻 çok bilgili her konuda
Cerreeennn Mybaby_35 fiyat konusmadım henüz kontolumdr konusagım ama burdan okudugum kadarıyla 10500 yazanlar var 🙏🏻