Merhaba Arkadaşlar..
21.05.2023 bebeğim doğdu 😍
39+5 sancılarım başladı acile gittik yoğun bir enfeksiyon var denildi evet gerçekten de vardı …
Yatış yapmak zorundayım denildi nöbetçi Dr baktı suyun çok az kaldığıda söylendi beni hemen odaya alıp suni sancı verdiler bu kadar kötü olabileceğini hiç düşünmemiştim çünkü ilk gebeliğim akşam onda başlayıp sabah beşe kadar sancı verdiler rahim dar olduğu için bebek bir türlü gelmiyordu yalvarıyordum sezeryana alın diye ama hiçbir şekilde beni dinlemeyip zorla doğum yaptırmaya çalıştılar en son bebeğimin kafası su toplamıştı onlar da normal doğum yapamayacağımı anlayıp doktora haber verip sezeryana aldılar devlet hastanelerini gerçekten önermiyorum tabi her hastane bir olmayabilir insanlara hayvan muamelesi yapıp bağırıp çağırıyordular tabii ben de karşılık veriyordum.. Sekiz tane ebe alttan muayene Edip gidiyordu bir kişi yapsın on kişi yapmasın diyordum çünkü artık gerçekten dayanacak gücüm halim kalmamıştı artık Aç susuz bünye kaldırmıyordu Sezeryana aldılar bu gün 6. Günüm ve halen iyileşmedim çoğu arkadaşlarım iki güne toparlanıp gezebilip yürüyebiliyordular çok zorlanıyorum ama kucağıma aldığım zaman tüm ağrısızlarımı unutuyorum annelik çok güzel bir duygu Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah tek avazda doğrusunuz Allah size ve bebeğinize de sağlık versin 🙏🏻💙